Arama
Arama Sonuçları
Şutso Başkanı Yetim Urfa'nın Sanayi, Ticaret, Tarım ve Turizm Potansiyelini Anlattı
ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim başkanlığında bir heyet, Irak Kürdistan Bölgesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Yetim tüm ikili görüşmelerde, Şanlıurfa’nın sanayi, ticaret, tarım ve turizm alanında büyük bir potansiyele sahip olduğunu vurguladı.
Urfa Tarım ve Orman Müdürlüğünün Desteği ile Çeltik Ekimi
Şanlıurfa Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Aksoy, Siverek ilçesine bağlı Eskihan Mahallesi Söylemez Köyü'nde bulunan Derviş Erik'e ait tarlada çeltik tohumu ekimini çiftçilerle birlikte gerçekleştirdi.
Kuş: Eyyübiye kendi rekorunu kıracak
Eyyübiye seçim sonuçlarına göre Başkan Kuş, Eyyübiye kendi rekorunu kıracak.
Şanlıurfa için Kanun Teklifi Verilmişti Komisyon Kuruluyor işte Merak Edilenler
Şanlıurfa'nın tarihi için önemli kanun teklifi AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ’ın ilk imza sahibi olduğu kanun teklifine diğer AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri de imza attı.
Eyyübiye'de 20 Ekiple Yenileme Çalışması Devam Ediyor
Eyyübiye Belediyesi, doğal gaz şebeke tesisi çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda 20 ekiple yenileme çalışmalarına devam ediyor.
Akçakale, Başkan Yalçınkaya ile Altın Çağını Yaşıyor
Akçakale hak ettiği değeri görecek diyerek göreve başlayan Başkan Yalçınkaya, Akçakale'ye hizmette altın çağını yaşattı.
Sağlıkta Uzmanından Önemli Uyarı Antibiyotik Virüslere Etki Etmez
grip, influenza ve COVID-19 vakaları nedeniyle dolup taşarken, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Levent Doğancı’dan antibiyotik uyarısı geldi.
Seçmen Listeleri Güncelleniyor
Şanlıurfa haberleri; YSK seçmen listeleri askıya çıkıyor
Şanlıurfa Aman Dikkat, Doğalgaz Sayaçları Değişecek Değişmeyene Cezası Var.
Doğalgaz sayaçları değişecek mi? Doğalgaz sayaçları ne zaman değişecek?
Yolcu Otobüslerinde Yeni Dönem, Hız Takip Sistemi, Korsan Taşımacılık, Sürüş Kontrolü
Şanlıurfa tv haberler; Yolcu otobüsleri hız takip sistemi dönemi,
Harran Üniversitesi Bilim ve Buluşları ile Gündemde..
Harran Üniversitesi bilim insanları önemli bir buluşa daha imza attı. Laboratuvar ortamında yaptıkları çalışmayla sürme tozundan yüksek hassasiyetli fotodedektör ve güneş pili elde etmeyi başardı.
Cumhurbaşkanı Açıkladı Şanlıurfa'da Doğalgaz Desteği Arttı.
Şanlıurfa haberleri; Doğalgaz'a destek miktarı arttı.
Büyükşehir Büyük Sevda İster, Cumhuriyet’in Yüzüncü Yılında 100 Proje
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplu açılış töreni Grup Dergah’ın seslendirdiği ilahi konseri ile başladı. Alanı dolduran binlerce kişi ilahilere eşlik etti. Programda sahne alan Engelliler Koordinasyon Merkezi Engelsiz Mehteran Takımı tarafından sunulan gösteri izleyenleri mest etti.
Yeni Evleneceklere Kredi Öncelik Deprem Bölgesine Verilecek
Şanlıurfa haber, Yeni evleneceklere kredi başvurusu önce deprem bölgesindekilere verilecek
Eyyübiye'de Vatandaşlardan Başkan Kuş'a Destek
Eyyübiye’nin güneyindeki altı mahalleden sonra kuzeydeki Akabe, Direkli, Akşemsettin ve 15 Temmuz Mahalleleri’ne de doğal gaz ulaştırılması için başlayan çalışmalardan sonra, Eyyübiye Belediyesi tarafından Akabe Mahallesinde kazılan sokaklardaki onarım çalışmaları tamamlandı.
Ücretsiz Doğal Gaz Uygulaması Ne Kadar Devam Edecek
Doğalgaz ücretsiz mi? Doğalgaz ücretsiz uygulaması ne kadar devam edecek?
Okullarda Müfredat Değişiyor
sondakika haberine göre MEB Bakanı Yusuf Tekin müfredat ile ilgili açıklama yaptı, ders konularında sadeleşme yapacak.
Başkan Kuş, Doğalgazın Ulaşacağı Tarihi Açıkladı
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Direkli Mahallesinde son aşamaya gelen kilitli parke yenileme çalışmalarını yerinde inceleyerek, iki mahalleye daha doğal gazın ne zaman ulaştırılacağını açıkladı.
Şanlıurfa'da Evlerde 7 Ay Boyunca Ücretsiz Doğalgaz
Doğalgaz ücretsiz mi? Doğalgaz indirimi ne kadar devam edecek. 2024'ün mayıs ayına kadar kullanımı Şanlıurfa dahil 81 ilde ücretsiz. Tüm evlerde geçerli olan kullanım sonucunda 153 TL cebinizde kalıyor.
Haliliye'de Çalışmalar Aralıksız Devam Ediyor
Haliliye Belediyesi tarafından sürdürülen yol çalışmalarıyla yeni yollar hizmete sunulurken, Devteyşti ve Bağlarbaşı Mahalle Muhtarları yapılan yollardan dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.
Şanlıurfa Ceylanı, Urfa Valisi Hasan Şıldak Ceylanları doğaya saldı..
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 75. Yıl Ceylan Üretme İstasyonunda yetiştirilen ceylanları doğaya saldı.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Açıkladı Miras İşlemleri Kolaylaşıyor
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, e-Devlet Kapısı'na yeni bir dijital hizmet eklendiğini belirterek, "10'dan fazla kurumumuzun varis- muris işleri ile ilgili hizmetleri tek başlık altında toplanarak bütünleşik hizmet oluşturduk" dedi. Yeni uygulamalar bugünden itibaren kullanılmaya başlandı.
Urfa'da Bir Kiracı Ev Sahibinin Eşyalarını da Alarak Evi Boşalttı
Şanlıurfa'da kiracı eşyalı olarak kiraladığı evin eşyalarını da alarak kayıplara karıştı
Göbeklitepe'ye Beton Döktüler İddiasına Kazı Başkanlığından Yanıt Beton Değil Doğal Harç..
Göbeklitepe’de deprem riski nedeniyle başlatılan koruma çalışmalarında beton kullanıldığı iddiasına Göbeklitepe Kazı Başkanlığı yanıt verdi. Alanda yapılan çalışmalarda beyaz çimento gibi malzemeler kullanılmadığını belirten başkanlık, geri dönüşümlü kireçtaş bulamaçlı doğal bir harç kullanıldığını duyurdu.
Şanlıurfa Aksa Doğalgaz Şubelerinde Kuyruk Çilesi
Şanlıurfa’da, son dönemde doğal gaz ulaştırılan mahallelerin artmasıyla abonelik işlemleri için Aksa Doğalgaz’a gelen vatandaşların uzun kuyruk çilesi sürüyor. Aksa Doğalgaz, ikinci şubesini Haliliye’de açmasına rağmen özellikle deprem sonrası çok sayıda kişinin evlerini taşıması, abonelik işlemleri için sıra çilesini daha da artırdı.
Elektrik ve Gaz Borçları Silinmesi Başvurusu Süresi Uzatıldı
Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 ildeki vatandaşlar için konut ve iş yerlerinin yıkılması, hasar alması ya da acil yıkılacak durumda olan elektrik ve doğal gaz abonelerinin ödenmemiş tüketim bedelleri borçlarının silinmesi için başvuru süresi uzatıldı.
Urfa'da Memurlar Zam Teklifini Protesto Etti
Memur-Sen Şanlıurfa Şubesi, hükümetin memur ve memur emeklileri için sunduğu teklifi kabul etmediklerini belirterek zam teklifini protesto etti.
Karaköprü Belediyesi Hızla Büyüyen İlçede İhtiyacı Karşılamak İçin Yeni Yollar Açıyor
Karaköprü Belediyesi hızla gelişen ve büyüyen ilçede ihtiyacı karşılamak için yeni yol açma çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürürken, Mehmetçik Mahallesinde yeni açılan yollar tamamlanarak vatandaşlarını hizmetine sunulacak.
Karaköprü'de ki Ekmek Fırınlarıyla ilgili önemli karar
Şanlıurfa Karaköprü ilçesinde ki ekmek fırınlarına süre verildi.