Arama
Arama Sonuçları
Haliliye Belediyesi ile Kadınlar Meslek Öğreniyor
Haliliye Belediyesi bünyesindeki Milletevlerinde meslek öğrenen kadınlar, bir yandan yeni hobiler kazanırken bir yandan da aile ekonomilerine katkı sağlıyor.
Başkan Canpolat 1 Güne 3 Açılış Sığdırdı, Haliliye Belediyesi Üretmeye Devam Ediyor
Canpolat bir güne 3 açılış sığdırdı Haliliye Belediyesi’nin katkılarıyla hizmete sunulan Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile Culha Atölyesi ve Ekmek Üretim Tesisinin resmi açılışı gerçekleşti. Yoğun katılımla gerçekleşen açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, “Birlik ve beraberlik hizmet getiriyor. Her birliğin sonu nimet, bereket ve hizmet olarak ortaya çıkıyor” dedi.
Haliliye Belediyesi Kursları ile Geleceklerini inşa ediyorlar
Haliliye’de hem gençlere hem de kadınlara eğitim alacakları yeni alanlar sunuluyor. Belediyenin sunduğu imkanlarla gençler, üniversiteye hazırlık ve kütüphane ile geleceğini inşa ederken, hobi kurslarında ise keyifli zaman geçiriyor. Kadınlar da meslek sahibi oldukları Milletevleri ile aile ekonomisine katkı sağlıyor.
Haliliye'de Kadınlar Hem Öğreniyor Hem Eğleniyor
Haliliye Belediyesi tarafından Ahmet Yesevi Millet evinde eğitimlerin devam ettiği el sanatları, kuaför, dikiş nakış ve spor salonundaki kurslar yoğun ilgi görüyor. Kursiyerler; bir yandan meslek öğreniyor, bir yandan da yeni hobiler kazanarak, keyifli zaman geçiriyor.
Eyyübiye'li Gençler Süleymanşah Gençlik Merkezinde Geleceğe Hazırlanıyor
Şanlıurfa’nın en genç ilçesi Eyyübiye’de, yaklaşık 500 gencin üniversite sınavlarına hazırlık kursuna katıldığı Süleymanşah Gençlik Merkezi, hizmet kalitesinde özel sektörle yarışıyor.
Şanlıurfa'da Araç Gasp Etti Polise Ateş Açtı Yakalanmaktan Kurtulamadı
Şanlıurfa’da, araması olan şüpheli şahıs, polis uygulamasına yakalanmamak için tabancayla bir otomobili gasp etti. Kendisini takip eden polislerle kovalamaca yaşayan şahıs, yakalanarak gözaltına alındı.
Şanlıurfaspor Ligde 14. Sıradaki Yerini Korudu
Şanlıurfaspor haberleri; Urfaspor lig maçında Eyüpspor'a 4-0 yenildi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'tan Sınavlara Hazırlanan Gençlere Destek
Şanlıurfa Eyyübiye'de sınavlara hazırlanan gençlere Başkan Kuş'tan destek
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Dart Kulüpler Şamipiyonu
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Dart Kulübü, Ankara’da düzenlenen Türkiye Kulüpler Arası Dart Turnuvasında şampiyon oldu.
Büyükşehir Büyük Sevda İster, Cumhuriyet’in Yüzüncü Yılında 100 Proje
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplu açılış töreni Grup Dergah’ın seslendirdiği ilahi konseri ile başladı. Alanı dolduran binlerce kişi ilahilere eşlik etti. Programda sahne alan Engelliler Koordinasyon Merkezi Engelsiz Mehteran Takımı tarafından sunulan gösteri izleyenleri mest etti.
Şanlıurfa Eyyübiye'de Öğrencilere Eğitim Seti Dağıtıldı
Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde, üniversiteye hazırlanan gençlere destek olmak amacıyla önemli yatırımlar yapan Eyyübiye Belediyesi, kitap otakları ve sınav hazırlık merkezlerine devam eden gençlere ücretsiz eğitim setleri dağıtmaya ve deneme sınavları yapmaya devam ediyor.
Başkan Canpolat: Kadınlara pozitif ayrımcılık projelerimiz devam ediyor
Haliliye'de Başkan Canpolat: Kadınlara pozitif ayrımcılık projelerimiz devam ediyor
Eyyübiye Belediyesinden Öğrencilere Kitap Otağı
Eyyübiye Belediyesi, kitap otaklarında üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere yardımcı kaynak kitap setleri hediye etti. Başkan Kuş, üniversiteye hazırlanan gençlerin bu süreci sıkıntısız atlatması için maddi manevi her türlü desteğe hazır olduklarını ifade etti.
Başkan Canpolat, Vatandaşlarımıza söz vermiştik bölgemize kazandırdık.
Haliliye Belediyesi tarafından tamamlanan Haliliye Semt Polikliniği; 50 ünit ve 5 yatak kapasiteli diş poliklinikleri, 2 dahiliye servisi, 2 7/24 çocuk acil polikliniği ve çocuk acil servisiyle vatandaşların hizmetine sunuldu.
Şanlıurfaspor Nereye?
Urfaspor kendi evinde mağlup oldu..
Eyyübiye'de Kitap Otakları Tamamlandı
Eyyübiye Belediyesinin ilçe gençliğinin eğitimini desteklemek amacıyla dört farklı mahallede kuracağı kitap otaklarının inşaat çalışmaları tamamlanarak, tefrişat aşamasına geçildi.
Şanlıurfa ve ilçeleri 7 Ekim Salı Günü Elektrik Çilesi Yaşayacak
Urfada Elektrik kesintisi olacak Şanlıurfa'nın Elektrik firması duyurdu.
Haliliye Belediyesi Süleymaniye Milletevindeki Kurslara Kadınlardan Yoğun ilgi
Haliliye Belediyesi Süleymaniye Milletevinde kuaför ve dikiş-nakış kurslarıyla kadınlar meslek öğrenirken, okuma-yazma kursunda ise eğitim alıyorlar. Annelerin yoğun ilgi gösterdiği milletevinde çocukları ise kreş hizmetiyle yaşıtlarıyla eğleniyor.
Eyyübiye'de Açılan Gençlik Merkezinde Kayıtlar Başladı
Eyyübiye Belediyesinin Süleymanşah Gençlik Merkezi’nde kayıtlar başladı.
Şuski Urfa'da Suların Kesileceğini Duyurdu
ŞUSKİ, Haliliye’de hat bağlatı çalışma nedeniyle yarın 2 mahallede su kesintisi yaşanacağını bildirdi.
Eyyübiye'de Eğitime Devasa Destek Yapıların Açılışlarıyla Hizmete Girdi
Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesinden eğitime ve gençlere destek,
Eyyübiye'de Ücretsiz Sınav ve Etüt Merkezleri Açılışına Davet
Eyyübiye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 3 yeni sınav ve etüt merkezi 13 Ekim Cumartesi günü TBMM Başkanvekili ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ’ın katılımıyla gerçekleştirilecek törenle hizmete girecek.
Haliliye Belediyesinden Kadınlara Kurs Kayıtları Başladı
Haliliye Belediyesi bünyesindeki Millet evlerinde kurs kayıtları devam ediyor.
Bebeklerde Bu Hastalığa Dikkat İsilik Basit Deyip Geçmeyin Mutlaka Hekime Başvurun
Bebeklerde isilik çok daha yaygın olarak görülse de her yaştan bireyi etkileyebiliyor. Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Süleyman Hilmi Sevinç, isilik ile ilgili önemli bilgiler verdi.
Akparti Şanlıurfa Yönetim Yürütme Kurulu Listesi
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu başkanlığında toplanan üyelerin görev dağılımı belli oldu. İşte isim isim AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı Yürütme Kurulu...
Urfa'nın Sevilen Simalarından Eski Bakan Necmettin Cevheri Hayatını Kaybetti
Şanlıurfalı siyasetçi, eski bakanlardan Necmettin Cevheri, yaşlılığa bağlı hastalıklar nedeniyle 93 yaşında hayatını kaybetti.
Çocuk Hastalıkları Uzmanından Önemli Uyarı Bu Belirtilere Dikkat
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Süleyman Hilmi Sevinç, gelişme geriliği ile ilgili önemli bilgiler verdi.