Eyyübiye'de Eğitime Devasa Destek Yapıların Açılışlarıyla Hizmete Girdi;

Eyyübiye'de Eğitime Devasa Destek Yapıların Açılışlarıyla Hizmete Girdi

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesinden eğitime ve gençlere destek,...

Eyyübiye'de devasa yapılar hizmete girdi!


Eyyübiye ilçesi Hayati Harrani Mahallesi Süleymanşah Caddesi üzerinde yer alan Mustafa Kuş Parkı’nda gerçekleşen törene TBMM Başkanvekili ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, AK Parti Milletvekilleri Hikmet Başak,  Emin Önen, Mehmet Ali Cevheri,  Cevahir Asuman Yazmacı, Prof. Dr. Abdürrahim Dusak,  Cevahir Asuman Yazmacı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve çok sayıda davetli ile vatandaşlar katıldı.



Hizmete sunulan Süleymanşah Gençlik Merkezi’nde; üniversiteye hazırlık kursları, kültür, sanat ve mesleki eğitim atölyeleri, uzay gözlemevi gibi ayrıntılar yer alıyor. Her dönem yaklaşık 1000 gencin istifade edebileceği gençlik merkezinde ayrıca bilgisayar yazılım ve donanım, robotik kodlama, 3D kodlama ve yazıcı, CNC gibi dünyadaki son teknolojiler yer alıyor

Aynı törende daha önce hizmete sunulan ve yüzlerce Eyyübiyeli genci üniversite hayallerine kavuşturan Onikiler ve Yenice Sınav Hazırlık Merkezleri’nin de resmi açılışları gerçekleşti.


Yapılan konuşmaların ardından Süleymanşah Gençlik Merkezi, Onikiler Sınav Hazırlık Merkezi ve Yenice Sınav Hazırlık Merkezi açılışı gerçekleşti.



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum