Squid Game Şanlıurfa'da ilham kaynağı oldu..;

Squid Game Şanlıurfa'da ilham kaynağı oldu..

Şanlıurfa Haber; Urfa Büyükşehir belediyesi İnovasyon ve Girişim Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen proje çerçevesinde gençleri teknoloji kurslarına.....

Tüm dünyada son günlerde yüksek izlenme oranına ulaşan Squid Game adlı Güney Kore yapımı dizi,

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne de ilham oldu. Dizide, kullanılan kartların bir benzeri belediye tarafından dağıtılmaya başlandı.

Belediye tarafından dağıtılan kartın arka yüzünde irtibat numaralarının yanı sıra “Sıkıntın olduğunda başka yollar arama bizi ara” notu dikkati çekiyor. Peki Squid Game’den esinlenen bu kartlar Urfa’da niye dağıtılıyor? Merak konusu olan bu sorunun yanıtını Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi verdi.

 

 

KURSLARA ÇAĞRI NİTELİĞİNDE

Şanlıurfatv haber; bu kartlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İnovasyon ve Girişim Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen proje çerçevesinde gençleri teknoloji kurslarına çekmek için dağıtılıyor. Robotik kodlama, grafik, web yazılımı gibi kurslara çağrı niteliğinde…

 

NETFLİX'İN EN ÇOK İZLENEN DİZİSİ

Film ve dizi platformu Netflix'in son zamanlarda en çok izlenen dizisi Squid Game, Güney Kore yapımı. Dizi, konusu ve verdiği mesajlarla pedagoglar başta olmak üzere uzmanlar tarafından yakından takip ediliyor. Dizide para sıkıntısı çeken yüzlerce oyuncu, çocuk oyunlarında yarışmaları için aldıkları tuhaf daveti kabul eder. İçeride onları cazip bir ödül ve ölüm riski bekliyor.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum