Sosyal Medya Bu Kavşağı Konuşuyor;

Sosyal Medya Bu Kavşağı Konuşuyor

Eyyübiye ilçesinde yer alan Balıklıgöl Platosu önünde yapılan kavşak düzenlemesi, trafik yoğunluğunu azaltmayıp aksine arttırdı. Özellikle hafta sonu metrelerce araç kuyruğunun oluştuğu kavşakta yaşanan çile, sosyal medyada gündem oldu....

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarihi Balıklıgöl Platosu’nun ön girişindeki kavşakta yaptığı düzenleme sürücüleri çileden çıkarıyor. Bölgedeki trafik yoğunluğunun azaltılması amacıyla yapılan yeni düzenleme, beklenenin aksine caddedeki araç yoğunluğunu daha da arttırdı. Yakubiye ve Haleplibahçe mahalleleriyle tarihi çarşılar bölgesinin geçiş noktasında kritik öneme sahip kavşakta özellikle hafta sonları trafik çilesi yaşanıyor. Balıklıgöl’ün ön giriş kapısında başlayan trafik kuyruğunun Bediüzzaman Aile Mezarlığına kadar metrelerce uzandığı görülüyor.

Vatandaşların kavşakta yaşadığı trafik çilesi sosyal medyada da gündem oldu. Kavşak düzenlemesiyle ilgili eleştirel çok sayıda paylaşım yapan vatandaşlar, kavşaktaki düzenlemenin beklentileri karşılamaktan uzak olduğunu, çözüm üretemediğini dile getirdi. Vatandaşlar, belediyenin bir an önce soruna çözüm bulmasını istedi.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum