Sondakika Haber Şanlıurfa Vekili Ahmet Eşref Fakıbaba Cevap Verdi;

Sondakika Haber Şanlıurfa Vekili Ahmet Eşref Fakıbaba Cevap Verdi

Şanlıurfa Sondakika Haberleri...

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba sosyal medya hesabından Şanlıurfa'da ki çöken okul ile ilgili açıklama yaptı.  

 



Şanlıurfa Eyyübiye'de çöken okulla ilgili yapan firmanın sahibi Ali Eyüpoğlu sosyal medya hesabından eski bakan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'ya cevap verdi. 

Ali Eyüpoğlu sosyal medyada ki hesabından paylaştığı cevabında; Ben yaptım okulu şovmenlik yapmana gerek yok tamamen kullanım hatası yaptığım her işinde arkasındayım bir internet haber sitesine beni hırsızlıkla itham ediyorsun. Hırsızın kralı sensin senin elinde bir rapor varsa çıkar söylerim sen mühendismisin hakimmisin nesin şovmen. dedi.


Vekil Fakıbaba sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaparak cevap verdi. 

Sizin gibi yüzsüz, ahlaksız, hırsız ve şovmen birine cevap vererek seviyenize kendimi düşürmek istemezdim. Ama beni bu tartışmaya siz zorladınız. Size cevabım ektedir.
dedi.
Ben haber konusu okulun hangi yüklenici tarafından yapıldığını bilmiyordum. Bir milletvekili olarak milletim adına olayın araştırılmasına destek vererek görevimi yaptım. Bahse konu okulu sizin yaptığınızı açıklamanızdan öğrendim ve hiç de şaşırmadım. Zaten açıklamanızla da işi doğru yapmadığınız anlaşılıyor. Gerek bu okul ve gerekse devletten almış olduğunuz diğer ihaleleriniz de incelendiğinde, yaptığınız hırsızlıklarınızın mahkeme tarafından da teyit edileceğine inanıyorum. Esasen siz ve benzerleriniz bu memleketi yıllardır sömürmekten, fakir fukaranın hakkını gasp etmekten vazgeçin, hala doymadınız mı? Yeter artık!  Benim şahsılarla problemim yok. Devleti ve milleti sömürerek haksız yere kazanç elde eden, yaptığı işin hakkını vermeyen zihniyetle problemim var. Urfa adına her zaman bu zihniyete karşı mücadele etmeye devam edeceğim.  Siz ve sizin gibilerin yaptığı usulsüzlüklerin araştırılarak cezalandırılması, size imtiyaz tanıyan bürokrarların da hesap vermesi için de Tüm Urfalı’lar adına en kısa zamanda mahkemeye başvuracağım” ifadelerine yer verdi.



Şanlıurfatv Haber  ilgili Haber [ilgili-haber=10278]

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum