Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Bozkurt Hedefimiz Şampiyonluk;

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Bozkurt Hedefimiz Şampiyonluk

Şanlıurfaspor haberleri...

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, Kırklarelispor maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu. Bozkurt, "Biz bu şehre şampiyonluk yaşatmaya geldik. Tek hedefimiz de bu" ifadelerini kullandı. 

Şanlıurfaspor haberleri; sezonun ikinci deplasman karşılaşmasına çıkacak olan Şanlıurfaspor'da Kırklarelispor hazırlıkları sürüyor. Kulüp tesislerinde antrenmanlarını sürdüren ekipte tüm detayları gözden geçiren Teknik Direktör Serdar Bozkurt, zorlu bir 3 hafta sürecine girdiklerini ve amaçlarının karşılaşmalardan galibiyetlerle ayrılmak olduğunu aktardı.
Takımda herhangi bir sakatlık durumu olmadığını belirten Teknik Direktör Bozkurt, "Çok zorlu bir haftadayız. 3 tane çok önemli maça çıkacağız ve bunlardan biri de Kırklareli. Kırklareli de ligin önemli takımlarından biri.  Geçen yıl çeyrek final oynamış, mücadele eden, koşan ve pas yapan bir takım. Ama nasıl bir takımla oynayacağımızın analizini yaptık. Takıma bunu anlattık. Bizim hedefimiz bu deplasmandan 3 puanla dönmek. Tüm çalışmamız bu yönde" dedi.




"BİZ BU ŞEHRE ŞAMPİYONLUK YAŞATMAYA GELDİK"
Bu yılki Şanlıurfaspor kadrosunun çok iyi kurulduğunu ve bunun için emeği geçenlere teşekkür ettiğini de sözlerine ekleyen Bozkurt, "Çok iyi bir takım kuruldu. Bu anlamda yönetime ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Biz bu şehre şampiyonluk yaşatmaya geldik. İnşallah bunu yaşatacağız. Ama bu uzun bir süreç. Bu 4. veya 5. hafta değil 34. veya 35. hafta şampiyon olunabiliyor. Onun için sabırlı olmak gerek. Herhangi bir olumsuzluk durumunda kimse panik yapmasın. Ben şampiyonluk ta yaşadım, final ve yarı final de oynadım. Hangi camia taraftar olarak, camia olarak, basın olarak ayakta durabiliyorsa o takım şampiyon oluyor. Biz inşallah birlik ve beraberlik içerisinde o kupayı bu şehre getireceğiz. Taraftarımız da bizlerden desteğini esirgemesin lütfen" şeklinde konuştu.
Ligde 3 karşılaşmaya çıkarak 2 galibiyet ve 1 beraberlikle sahadan ayrılan Sarı-Yeşilli ekip Cumartesi günü saat 15.30'da Kırklarelispor ile karşılaşacak.


BİHA
 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum