Şanlıurfa Medya Buluşmalarında Çok Kanallı Yayıncılık Anlatıldı;

Şanlıurfa Medya Buluşmalarında Çok Kanallı Yayıncılık Anlatıldı

Şanlıurfa yerel medya buluşmaları...

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile Medya Derneği'nin birlikte yürüttüğü Yerel Medya Buluşmaları Projesi kapsamında, Şanlıurfa’daki yerel medya temsilcilerine, “çok kanallı yayıncılık” sistemi anlatıldı. 

Yerel Medya Derneği ile ortaklaşa düzenlenen Yerel Medya Buluşmaları Projesi kapsamında ŞUTSO Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya İletişim Başkanlığı Şanlıurfa Bölge Müdürü Erdoğan Güvel, Basın İlan Şanlıurfa Şube Müdürü Rıza Kara, Medya Derneği Başkanı Ekrem Kızıltaş ve Şanlıurfa ile Adıyaman’daki yerel basın yayın organlarının temsilcileri ve cemiyet yetkilileri iştirak etti.

Medya Derneği Başkanı Ekrem Kızıltaş, yaptığı konuşmada, yerel medyanın öneminin büyük olduğuna vurgu yaparak, yerel basını güçlendirme amacı ile başlatılan proje kapsamında düşüncelerini dile getirdi. Meslek ve yerel medya açısından iletilen sorunları rapor haline getireceklerini vurgulayan Kızıltaş, toplam 19 bölgede icra edilen bu toplantıların, bazı konuların ve sorunların gündeme getirilerek çözüm üretilmesi aşamasında önemli olduğunu söyledi.
Programda medya dijital dönüşümün önemine dikkat çekilerek, bu konuda başarılı sonuçlar alan Daily Sabah Gazetesi’nin  Genel Yayın Yönetmeni Yardımcısı Osman Bahattin Dirlik, Multimedya Yöneticisi Rahmi Osman Kaçmaz ve SEO Editörü Can Kazancıoğlu, internet medyasının gelişmesi noktasında birer sunum yaptı.
Konuşmaların ardından kentteki yerel ve ulusal medya temsilcileriyle fikir alışverişinde bulunuldu.

BİHA 




Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum