Şanlıurfa işkur TYP işçi Başvurusu Sonucu Noter Kurası ile...;

Şanlıurfa işkur TYP işçi Başvurusu Sonucu Noter Kurası ile...

Şanlıurfa işkur Typ projesi başvurusu...

Şanlıurfa’da Toplum Yararına Proje (TYP) kapsamında işe alınacak olan 2 bin 550 kişinin tamamı noter eşliğinde kura ile işe alınacak. Kura konusunda şimdiye kadar hiç olmadığı kadar kararlı olan İŞKUR’un yedek işçi alımını bile kura ile yapılacağı öğrenil

İŞKUR tarafından Toplum Yararına Proje (TYP) kapsamında Şanlıurfa’daki okullarda görevlendirilmek üzere işe alınacak 2 bin 550 işçi kura ile işe alınacak.  Geçtiğimiz günlerde ilçelere verilecek olan kontenjanı açıklayan İŞKUR, ilçelere yapılacak alıma ilişkin kuranın hangi tarihte ve ne zaman yapılacağını belirledi. İŞKUR 2 bin 550 kişilik işçi alımının tamamını noter eşliğinde kura ile belirleyecek. İşçi alımına şaibe karışmaması için kura yöntemini uygulayacak olan İŞKUR, yedek adayların bile işe alımını kura ile yapılacak.

 

KURALAR 3 GÜNDE BİTECEK

İşe alımlar kapsamında kuraların ilk yapıldığı ilçeler Birecik, Bozova, Haliliye ve Karaköprü oldu. Bugün yapılan kuralar noter eşliğinde yapılırken devamında yapılacak kuraların da noter eşliğinde yapılacağı öğrenildi.  Kuralar yarın gerçekleşecek olan Akçakale, Ceylanpınar, Eyyübiye, Hilvan, Siverek ve Suruç kuraları ile devam edecek. 2 gün sonra bitecek olan kuralar Halfeti ve Harran ile son bulacak.

 

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum