Şanlıurfa Gelecek Partisinden Urfa OSB Su Sorunu için Şuski'ye Çağrı;

Şanlıurfa Gelecek Partisinden Urfa OSB Su Sorunu için Şuski'ye Çağrı

Şanlıurfa Siyaset haberleri...

Şanlıurfa Gelecek Partisi İl Başkanı Abdullah Yeşil, Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesinde ki firmaların yaşadığı su sorununa dikkat çekmek için bölgeyi ziyaret ederek, yetkililere sorunu çözmeleri çağrısında bulundu.

Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı, Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yaşanan su sıkıntısına dikkati çekmek için çalışmaları aksayan OSB’deki firmaları ziyaret etti. Partinin il başkanı Abdullah Yeşil’in önderlik ettiği heyet firma yetkililerinin sorunlarını dinledi. Yeşil, su sorununun çözülmesi için Büyükşehir Belediyesi ile Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi (ŞUSKİ) Genel Müdürlüğüne hemen harekete geçilmesi çağrısında bulundu.

OSB’de su sıkıntısı olduğu için yatırımcıların Urfa’yı tercih etmediğine dikkati çeken Yeşil, “Fıstık ve mercimek işletme tesisi ile kumaş boyama tesisleri Urfa’ya gelip yatırım yapmıyor” dedi.

“İHALE YAPILMIŞTI”

Abdullah Yeşil, OSB’deki su fiyatının da diğer illere göre çok yüksek olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Büyükşehir Belediyesi, ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Valilik ve Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğümüzden talep ediyoruz. Su sorunu derhal çözülmelidir. Fıstık ve mercimek işletme tesisi su olmadığı şehrimize gelmiyor. OSB’nin su sorunu için 2012 yılında ihale yapıldı. Fakat ortada ne ihale var ne de boru. Bu ihaleyle ilgili de savcıları göreve davet ediyorum.”

 

Gelecek Partisi’nin ziyaret ettiği bir firmanın sahibi Ahmet Gülel ise işletmesinin su sorunundan dolayı çalışmadığından dert yanarak,  bir an önce meselenin çözülmesini beklediklerini söyledi.

 

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum