Şanlıurfa EAH Akşamları Çocuk Acil Polikliniği Hizmeti Vermeye Başladı ;

Şanlıurfa EAH Akşamları Çocuk Acil Polikliniği Hizmeti Vermeye Başladı

Şanlıurfa Eğitim Araştırma Hastanesinde mesai sonrası çocuk uzmanı ile acil servis poliklinik hizmeti.. Halk arasında 500 yataklı olarak bilinen  Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Mehmet Akif İnan Hastanesinde Çocuk Acil Polikliniği hizmete başladı....

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde  mesai dışında çocuk hastalıkları uzmanı tarafından acil sağlık hizmetleri verilmeye başlandı.

Halk arasında 500 yataklı olarak bilinen 
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Mehmet Akif İnan Hastanesinde Çocuk Acil Polikliniği hizmete başladı.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde okulların açılması ve mevsim değişikliği nedeniyle çocuklarda oluşan hastalıkların artmasıyla çocuk acil servisinde 3 poliklinikle mesai dışında da hizmet verilmeye başlandı.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Kaya da okula giden çocukların özellikle hem koronavirüsten korunmak hem de mevsimse hastalıkların etkilerinden korumak için maske, sosyal mesafe ve genel hijyen kurallarına uymalarını istedi.


“HASTANEMİZDE ÇOCUK ACİLLERDE ARTIŞ YAŞANMAKTADIR”

Hastanenin çocuk acil servisinde mesai dışında da hizmet verilmeye başlandığını belirten Kaya yaptığı açıklamada: “Okulların açılması kış mevsiminin başlamasıyla birlikte hastanemizde özellikle çocuk acillerde artış yaşanmaktadır. Şanlıurfa Eğitim Araştırma Hastanesi olarak çocuk acil servisimizde 3 Poliklinikle 7 gün 24 saat hizmet vermekteyiz. Ayrıca hafta içi 17.00-23.00 arası hafta sonu saat 10.00 ile 23.00 arası ekstradan çocuk hastalıkları uzmanı tarafından Acil sağlık hizmetleri verilmeye başlandı” dedi.

 

ÖĞRENCİLERE TAVSİYE

Başhekim Kaya: “Okula giden çocuklarımıza özellikle hem korona virüsten korunmak hem de mevsimse grip ‘in etkilerinden korumak için maske, sosyal mesafe ve genel hijyen kurallarına uymalarını tavsiye ediyoruz” ifadesini kullandı.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum