Şanlıurfa'da Kaza 1 Ölü 16 Yaralı ;

Şanlıurfa'da Kaza 1 Ölü 16 Yaralı

Şanlıurfa haber; Urfa Akabe Toki Gaziantep yolunda kaza kafa kafaya çarpışma sonucu 1 ölü 16 yaralı.....

Urfa'da korkunç kaza..

Şanlıurfa’da mevsimlik tarım işçilerini taşıyan minibüsle otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken 16 kişi de yaralandı. Can pazarının yaşandığı korkunç kazada yaralananlar hastaneye kaldırıldı.

 Akabe -Toki çevreyolunda meydana geldi. İddiaya göre Ahmet A. kullandığı 80 ABM 131 plakalı minibüsle kırsal Karaali Mahallesinde aldığı tarım işçilerini Gaziantep’e götürmek için yola çıktı. Bu sırada minibüsün akaryakıtı bitmesi sonucu sürücü Ahmet A., kestirmeden ters yola girip akaryakıt istasyonuna gitmek için ilerlerken, karşı yönden gelmekte olan Mustafa A.’nın kullandığı 01 ADM 985 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma sonucu hurdaya dönen minibüs ile otomobil şarampole yuvarlandı. Yaralılara ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Kazada Mustafa A. olay yerinde hayatını kaybederken Hasan Ç., Hülya Ö., Hacer T., Derya Y., Hayrunnisa Ç., Sedef Y.,  Ahmet A.,  Zehra Ç., Sabiha D., Hülya Y., Meryem D., Sara D., İbrahim Y.,  Emine Y., Fatma D. ve Rabia E. yaralandı.

 

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri 16 yaralıyı ambulansla kentteki çeşitli hastanelere kaldırdı. Polis ekipleri yolda ikinci bir kaza yaşanmaması için önlem aldı.

 

Ekipler kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum