Şanlıurfa'da Drone ile trafik denetimi gerçekleştirildi;

Şanlıurfa'da Drone ile trafik denetimi gerçekleştirildi

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde jandarma ve emniyet ekipleri, Kurban Bayramı'nın huzur ve güven içerisinde geçirilmesi için trafik ve asayiş uygulamalarını havadan takip etti....

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde jandarma ve emniyet ekipleri, Kurban Bayramı'nın huzur ve güven içerisinde geçirilmesi için trafik ve asayiş uygulamalarını havadan takip etti.

İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri, bayram tatili süresince kara yollarında artan trafik yoğunluğu nedeniyle denetimlerini sıklaştırdı. Diyarbakır-Şanlıurfa kara yolunda drone ile havadan görüntülenerek denetim gerçekleştirildi.

 

Kontrol noktalarında durdurulan sürücülerin bayramı kutlayan ekipler, sürücülere bayram şekeri ikram ederek uyulması gereken kurallar hakkında hatırlatmada bulundu.

Denetimlerde araçlarda bulunan çocuklar için ise boyama kitabı hediye edildi.

Sürücü Salih Altunpak, bayram ziyareti nedeniyle gittiği Diyarbakır'dan döndüğünü belirterek, yollarda bayram yoğunluğu olduğunu belirtti.

Tüm sürücülerden kurallara uymasını isteyen Altunpak, "Bayram ziyaretimizi yapıp memlekete dönüyoruz. Özellikle bayram günlerinde yaşanan kazalar nedeniyle çok sayıda insanımız hayatını kaybediyor. Bilgilendirme broşüründe seyir halinde iken dikkat edilmesi gereken noktalara yer verilmiş. Bayramın bayram gibi geçmesi için kurallara uymamız gerekiyor." dedi.

: Anadolu Ajansı / Cuma Sarı

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum