Şanlıurfa da Acemi kasaplar hastanelik oldu;

Şanlıurfa da Acemi kasaplar hastanelik oldu

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi binası Kurban keserken kendisini yaralayan vatandaşların hastaneye gelmesi Kurban keserken bıçakla kendini yaralayan Murat Karataş ile röportaj - Şanlıurfa Şanlıurfa'da bayramın ilk gününde kurban kesmeye çalışırken vücutlarının......

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi binası

Kurban keserken kendisini yaralayan vatandaşların hastaneye gelmesi

 

Kurban keserken bıçakla kendini yaralayan Murat Karataş ile röportaj - Şanlıurfa

Şanlıurfa'da bayramın ilk gününde kurban kesmeye çalışırken vücutlarının çeşitli yerlerinden kendisini yaralayan acemi kasaplar hastanelik oldu.

Yurt genelinde olduğu gibi Şanlıurfa'da da Kurban Bayramı'nın birinci gününde kılınan namazın ardından kurbanlıklarını kesmek isteyen vatandaşlar, kesimhanelere akın etti. Kentte, kurban kesimi sırasında yaralanan yaklaşık 100 acemi kasap, hastanelere başvurdu. Kentin farklı hastanelerine başvuran vatandaşların ellerinden, kollarından, bacaklarından, vücudunun çeşitli yerlerinden satır ve bıçaklarla yaralandığı belirlendi.

Kurban kesim sırasında kendilerini yaralayan acemi kasaplar, kurban keserken yanlışla ve kurbanın darbeleri nedeniyle vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandıklarını dile getirdi.

: Anadolu Ajansı / Yasin Dikme

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum