Arama
Arama Sonuçları
Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonuna 22 tutuklama
Şanlıurfa'da uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 31 zanlıdan 22'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, torbacı olarak adlandırı.
Şanlıurfa Kültür ve Turizm Müdürlüğü Turizmciler ile Urfa'da Kaliteli Hizmet Toplantısı
Şanlıurfa'da otel yöneticileri kaliteli hizmet için buluştu. Şanlıurfa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıda, otel yöneticileri kaliteli hizmet için buluştu.
Şanlıurfa'dan ABD'ye 10 milyon dolarlık zehir ihracatı
Şanlıurfa'dan ABD'ye 10 milyon dolarlık zehir ihracatıŞanlıurfa'dan ekonomiye dev destekŞANLIURFA - Türkiye'de akrep yetiştiriciliği belgesine sahip tek firma, tesisinde ürettiği akrep zehrini ABD'ye satacak.
Şanlıurfa Birecik'te 20 bin ton Alabalık ve Somon üretiliyor
Şanlıurfa Birecik haberleri, Fırat Nehri kıyısındaki alabalık tesislerinde üretilen yaklaşık 20 bin ton somon ve alabalık başta Rusya, Hollanda, Almanya, İtalya ve Amerika olmak üzere birçok ülkeye ihraç ediliyor.
Şanlıurfa'da taşlı sopalı kavgada ortalık savaş alanına döndü..
Şanlıurfa Haliliye'de husumetliler arasındaki taşlı sopalı kavgada ortalık savaş alanına döndü... Şanlıurfa'da husumetli oldukları öğrenilen iki grup yolda karşılaşınca ortalık savaş alanına döndü.
Şanlıurfa'da Miras için eşi ve çocukları tarafından evden kovuldu
Şanlıurfa'da yürek yakan olay...Miras için eşi ve çocukları tarafından evden kovuldu Otomobil çaresiz adamın evi oldu Tam 5 aydır otomobilde yaşıyor. Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde eşi ve çocukları tarafından evden atılan baba, 5 aydır otomobilinde yaşam mücadelesi veriyor
GAP çiftçisine alternatif ürün olacak Şanlıurfa'da Yer Fıstığı
Tescilli yerli yer fıstığı "Ayşehanım", Şanlıurfa'da yapılan denemelerde sağladığı verimle bölge çiftçisinin yeni alternatif ürünü olacak.Doğu Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünde görevli Dr.
Ekmek parası için Şanlıurfa'dan Çorum'a giden aile kahroldu! Çocukları, su birikintisi içinde ölü bulundu
Çorum'un Alaca ilçesinde mevsimlik tarım işçisi olarak çalışan aile, kayıp çocuklarından aldıkları haber sonucu adeta yıkıldı.
Şanlıurfa'da 2 kaçak avcı yakalandı
Ceylanpınar'daki TİGEM arazisinde kaçak avlanan 2 kişi yakalanırken, 1 takozsuz av tüfeği ile 29 tarla kuşuna el konuldu.
Şanlıurfa'daki sessizlik cadde ve sokaklara yansıyor
Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilan edilen sokağa çıkma kısıtlamasının ikinci gününde de Şanlıurfa sessizliğe büründü.
Geleceğin tenis şampiyonları Şanlıurfa'da yetişiyor
Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip ili olan Şanlıurfa'da gençlere yönelik eğitim, spor ve sanatsal projelerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Tenis Dünyası'nda geleceğin tenis şampiyonlarını yetiştirmeye devam ediyor.
Şanlıurfa'da 100 çocuğa tablet ve hediye çeki dağıtıldı
ŞURKAV tarafından uygulanmaya başlanan proje ile 100 çocuğa tablet ve 1000'er TL'lik hediye çeki dağıtıldı.
Şanlıurfa'da 'lolaz dürüm' geleneği sürüyor
Şanlıurfa'da uzun yıllardır yaşatılan 'lolaz dürüm' geleneği, özellikle kahvaltılarda tercih edilmesiyle sürüyor. Protein kaynağı olan lolaz dürüm, lezzetiyle de damaklarda tat bırakıyor.
Şanlıurfa'da yeni yılın ilk günü sessizlik hakim oldu
Koronavirüs tedbirleri kapsamında getirilen yasaklar ile Şanlıurfa'da yeni yılın ilk günü işlek cadde ve sokaklarda sessizlik hakim oldu.
Şanlıurfa'da ilk! Kalp çarpıntısı olan hasta sağlığına kavuştu
Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesinde ilk kez yapılan işlem ile 2 yıldır kalp çarpıntısı sorunları olan hasta sağlığına kavuştu.
Şanlıurfa'da iş yerine silahlı saldırı
Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde bir iş yerine pompalı tüfekle ateş açıldı. Saldırıda iş yerinde bulunan Yunus Altun yaralandı.
Milli Savunma Bakanı Şanlıurfa'da konuştu: Başarılı sonuçlar elde ettik
Şanlıurfa'ya gelen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Başarılı sonuçlar elde ettik. İnşallah önümüzdeki yıl da başarılı sonuçlar elde etmeye devam edeceğiz" dedi.
Şanlıurfa'da ipekböcekçiliği projesi hayata geçiyor
Tarımın başkenti Şanlıurfa İlinde İpekböcekçiliğinin yaygınlaştırılması projesini hayata geçiriyor.
Yasak günü Şanlıurfa'da sessizlik sürüyor
Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilan edilen sokağa çıkma kısıtlamasının ikinci gününde Şanlıurfa sessizliğe büründü.
Şanlıurfa'da deprem sonrası hasar tespiti yapılıyor
Haliliye Belediyesi ekipleri, Şanlıurfa'da da şiddetli hissedilen deprem sonrası hasar tespiti yapıyor.
Deprem Şanlıurfa'da hissedildi!
Elazığ'da meydana gelen deprem, Şanlıurfa'da da şiddetli bir sarsıntı yaşanmasına neden oldu.
Şanlıurfa'da Başsavcısı değişti
Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak Mersin'e atanırken, yerine Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri atandı.
Şanlıurfa'da gece yarısı korkutan yangın
Şanlıurfa'nın Haliliye İlçesinde bir evde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Şanlıurfa'daki doğurganlık hızı 3,89 çocuk oldu
Şanlıurfa, ortalama 3,89 çocuk ile Türkiye'nin doğurganlık hızı en yüksek ili oldu.
Şanlıurfa'da hava durumu nasıl olacak?
MGM'den yapılan açıklamaya göre; bugün ve yarın yağmur beklenirken, özellikle gece sıcaklarında büyük düşüşler yaşanacak.
Şanlıurfa'da bilanço: 1 milyon 15 bin 570 TL ceza kesildi
Koronavirüs salgınını önlemeye yönelik tedbirler kapsamında Şanlıurfa'da rutin olarak sürdürülen denetimler, sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı Cumartesi ve Pazar günleri de devam etti.
Şanlıurfa'da para dolu cüzdan sahibine teslim edildi
Şanlıurfa'da Özel Halk Otobüsünde bulunan para dolu cüzdan, güvenlik kameralarının izlenmesiyle sahibine teslim edildi.
Şanlıurfa'da kısıtlama sessizliği devam ediyor
Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilan edilen sokağa çıkma kısıtlamasının ikinci gününde de Şanlıurfa sessizliğe büründü.
Şanlıurfa'da koronavirüs yardımları sürüyor
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs sürecinden olumsuz etkilenen ihtiyaç sahibi vatandaşlara yaptığı sosyal yardımlara devam ediyor.
Şanlıurfa'da mücadele bu kez erken başladı
Şanlıurfa'da haşere ve sineksiz bir yaz için yapılan ilaçlama çalışmaları ilk kez erken başladı. Merkez ilçelerde yapılan çalışma ile dere yatakları, rögarlar, fosseptik çukurlar ve yağmur suyu kanalları ilaçlanıyor.