Arama
Arama Sonuçları
Urfa'da Polislerden Öğrencilere Güvenlik Eğitimi
Şanlıurfa’da polis ekipleri tarafından öğrencilere polislik mesleği ve güvenlik kuralları hakkında bilgilendirme yapıldı.
Şanlıurfa Valisi Ayhan Yaralı Polisleri Ziyaretinde Mücadeleye Devam..
Şanlıurfa'da uyuşturucu tacirlerinin polisi yaralamasından sonra hastanede yaralı polisleri ziyaret eden Vali Ayhan;
Akçakale’de gergin hava! İlçenin ileri gelenlerinden sükunet çağrısı
Akçakale’de tarla alıp-satma meselesi nedeniyle Hubeti ile Sarmudi aşiretlerinin üyeleri arasında yaşanan gerginliğin sona ermesi için aşiretin ileri gelenleri ile siyasiler her iki tarafa sükûnet çağrısında bulundu.
Kayıp iki öğrenciden bir haftadır haber yok
Şanlıurfa'da 25 Nisan’da evden çıkıp kayıplara karışan 2 öğrenciden hala haber yok. Ailelerin endişeli bekleyişleri sürüyor.
Şanlıurfa'da 2 öğrenci kayıplara karıştı!
Şanlıurfa'da yaşayan 2 öğrenci, pazar günü evden çıkıp kayıplara karıştı. Aileler, gençlerden gelecek güzel bir haberi bekliyor.
Şanlıurfa'da şehit için tören düzenlenecek -EK
Bugün Haliliye'de görevi başında uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Cemal Bozkurt için yarın cenaze töreni düzenlenecek.
Orantısız güç iddialarına Urfa Valiliği'nden açıklama
Eyyübiye'de polislerin plakasız motosiklet sürücüsüne orantısız güç kullandığı iddiaları üzerine açıklama yapan Şanlıurfa Valiliği'nce, 4 polisin de yaralandığını belirtilerek "Sürücünün tanıdıklarından oluşan yaklaşık 20 kişilik grup olaya müdahil olmuş,
Polisin Dur İhtarına Uymayıp Kaçan Şahıs 3 Gün Sonra Üzerinde Uyuşturucu Madde ile..
Şanlıurfa; Urfa'da Polis arama noktasında durmayıp kaçan şahıs yakalandı
Şanlıurfa Valisi Erin yaralı polisleri ziyaret etti
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, sivil araçtaki polislere düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan 2 polis memurunu hastanede ziyaret etti.
Yalçınkaya'dan polislere anlamlı ziyaret
Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, İlçe Emniyet Müdürü ve görevi başındaki polis memurlarını ziyaret ederek Polis Haftalarını kutladı.
Sahte polis tuzağı: 350 bin TL dolandırdılar
Telefonla aradıkları kişilere kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar, bu kez Elazığ’da yaşayan yaşlı bir kadının 350 bin TL’sini dolandırdı. İhbar üzerine harekete geçen ekipler, kimliklerini belirlediği 2 şüpheliyi Şanlıurfa’da ya
Şanlıurfa'da taciz iddiası
Şanlıurfa'da, 15 yaşlarındaki bir kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen kişi, çevredekiler tarafından linç edilmekten son anda kurtarıldı.
Vali Erin: Yeni yılda tedbirlere devam edeceğiz
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, yeni yıla görev başındaki polisleri ziyaret ederek girdi. Yeni yılın ilk saatlerinde bir açıklama yapan Vali Erin, koronavirüs salgını ile mücadelenin devam ettiğini, yeni yılda da tedbirlere devam edileceğin
Şanlıurfa Valisi Erin'den polislere ziyaret
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, yeni yılda görev yapan polisleri ziyaret ederek baklava ikram etti.
Haliliye Belediyesi'nden polislere anlamlı jest
Şanlıurfa'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında hafta sonu yurt genelinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında görev yapan polis ekiplerine Haliliye Belediyesi tarafından baklava ikram edildi.