Arama
Arama Sonuçları
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez, bitmeyecektir.
Sondakika haberleri; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) AK Parti grup toplantısında konuştu.
Başkan Gülpınar Şanlıurfa Büyükşehir'de Görevi Devir Aldı
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar görevi devir aldı
Şanlıurfa Valisinin Urfalılara Önemli ve Özel Mesajı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 31 Mart seçimlerinde silah kullanımının önlenmesi için vatandaşlara uyarıda bulundu. Geçmiş yıllarda seçimlerde silah kullanımı sonucu can kayıpları ve yaralanmalar yaşandığını hatırlatan Vali Şıldak, "Sorumsuz bir şekilde etrafa saçılan yorgun mermilerin masum insanların hayatını tehdit ettiği bu kötü tablonun İlimizde seçim günü tekrar yaşanmasına izin vermeyelim!" dedi.
Urfa Valisinden Sel Felaketinin Yıl Dönümünde Mesaj
Şanlıurfa Valisinden urfadaki sel felaketinin yıl dönümünde mesaj
Cumhur İttifakı'nın Yüz AK'ı Beyazgül, kentte sıkılmadık el bırakmıyor
Cumhur İttifakı'nın Yüz AK'ı Beyazgül, kentte sıkılmadık el bırakmıyor
Başkan Beyazgül'den Şanlıurfa'lılara Teşekkür
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 11 Nisan Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına katılımın yoğun olmasından dolayı teşekkür mesajı yayımladı. Başkan Beyazgül, 31 Mart’ta sandıkları patlatarak zafere ulaşacaklarını kaydetti.
Başkan Canpolat'tan "Regaip kandili" mesajı
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Regaip Kandili nedeniyle yayımladığı mesajında, “Regaip, üç ayların müjdecisidir. Bu mübarek gecede iyiliği, ihsanı, birlik ve beraberliği gönülden isteyeceğimiz ve Allah'tan dileyeceğiz” ifadelerini kullandı.
Başkan Mehmet Kuş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, gazetecilerin toplum vicdanının sesi olduğunu belirterek kamusal hizmetlerin verimli sunulmasında gazetecilerin önemine dikkat çekti.
Başkan Canpolat'tan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 10 ocak çalışan gazeteciler günü mesajı yayınladı
Karaköprü Belediye Başkanı Baydilli, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak kamuoyunun aydınlatılmasında ve bilgilendirilmesinde önemli bir görev üstlenen basın mensuplarını tebrik etti.
BAŞKAN KUŞ: ATATÜRK’ÜN DEHASI BUGÜN DAHA İYİ ANLAŞILMAKTADIR
Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 85’inci yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, “Atatürk’ün askeri ve siyasi dehasının önemi, cumhuriyetimizin 100’üncü yılını kutladığımız bu günlerde daha iyi anlaşılmaktadır” dedi.
Başkan Beyazgül; Atatürk, Milletten Aldığı Güçle Büyük Başarılara imza Atmıştır.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 85'inci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Şanlıurfaspor Başkanı Haçım İzol'dan Sondakika Hakem Açıklaması
Şanlıurfaspor Başkanı Haçım İzol'dan sondakika Hakem açıklaması,
Urfa'da Derste Fenalaşan Öğretmen Hayatını Kaybetti
Urfa Eyyübiye’de derste fenalaşan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Hasan Çaycı kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İttifak Mesajı
Akparti Grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ittifak mesajı
Sosyal Medyada Sahte Kullanıcıları Tespit Etmenin Önemli Yolları 10 İpucu
Şanlıurfatv bilişim haberleri, Sosyal medyada sahte kullanıcıları nasıl tespit ederiz işte sosyal medyada sahte takipçileri tespit etmenin 10 yolu
Haliliye Belediyesi Urfa'da Binlerce Kişiye Geneleksel Tirit Ziyafeti
Haliliye Belediyesi tarafından Mevlid-i Nebi Haftası nedeniyle Hazreti İbrahim Peygamber Camiinde düzenlenen programla binlerce vatandaşa tirit ikram edildi. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, "Her yıl geleneksel olarak burada yaklaşık 10 bin kişilik tirit ikramında bulunuyoruz. Namazda buluşuyoruz, dualarda buluşuyoruz" dedi.
OSB Başkanvekili Nebi Bayram'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
OSB Başkan Vekili Bayram'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Yönetim Kurulu Başkanvekili Nebi Bayram, “Her safhası ile düşünülmüş, hazırlanmış, idare edilmiş ve zaferle sonuçlandırılmış olan Büyük Taarruz; Türk milletine hasım odakların mutlak akıbetini göstermesi bakımından bugünlere ve yarınlara örnek teşkil edecektir.” dedi.
Başkan Zeynel Abidin Beyazgül'den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Beyazgül,” Tarihi şanlı zaferlerle dolu milletimiz, her türlü yokluk ve imkânsızlığa rağmen göğsündeki iman ile yürüttüğü kurtuluş mücadelesini, 30 Ağustos zaferiyle taçlandırmıştır” dedi.
Başkan Mehmet Kuş'tan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'tan 30 Ağustos zafer bayramı mesajı
Başkan Baydilli'den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi Zaferi’nin 101. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, cumhuriyetin ve bağımsızlığın perçinlenmesini sağlayan büyük zaferi kutlamanın haklı gurur ve sevincini yaşadıklarını belirtti.
Başkan Mehmet Canpolat 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, ”Tarih, bugüne kadar Türk milletini ‘mücadele, direniş ve zafer’ kavramlarıyla yazmıştır ve hep de yazacaktır. Çünkü zafer, milletimizle özdeşleşmiş bir hakikattir.” ifadesini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Malazgirt Zaferi Programında Yerel Seçim Mesajı
Başkan Erdoğan Malazgirt Zaferi etkinlik programında yerel seçimlere işaret etti
Canpolat, Malazgirt Zaferi Mesajı
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Malazgirt Zaferi'nin 952’nci yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Malazgirt, tarihimizde askeri bir zaferden öte yeni kurulan ve hâlâ devam eden bir medeniyetin zaferidir” ifadesini kullandı.
Şanlıurfa Valisi Göreve Başladı işte İlk Mesajı
Şanlıurfa’ya gelerek yeni yerinde bugün göreve başlayan Vali Hasan Şıldak, yayımladığı göreve başlama mesajında, “Büyük medeniyetlere ev sahipliği yapmış bu kadim şehirde, Peygamberler Şehri olarak bilinen Şanlıurfa'da görev yapacak olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz” ifadesini kullandı.
Android Telefon Kullananlar Dikkat 60 binden Fazla Kötü Amaçlı Uygulama Tespit Edildi
Android telefon kullananlara uygulama uyarıları.. 60 binden fazla kötü amaçlı Android uygulaması tespit edildi Bitdefender Antivirüs Türkiye Distribütörü Laykon Bilişim Operasyon Direktörü Alev Akkoyunlu, “Profesyonel görünümlü uygulamaların çoğu, aslında başka bir amaç için geliştirilmiş olabilir.” uyarısında bulunarak Android kullanıcılarının alması gereken 6 önlemi sıraladı....
Şanlıurfa Sıcaklarında Dikkat Bakan Koca'dan Uyarı
Şanlıurfa Hava durumu; Sağlık Bakanından Şanlıurfa'lı vatandaşlara uyarı Urfa'da hava sıcaklıklarının 3-4 derece artması ve 13 Temmuz Perşembe günü 42-43 dereceler seviyesine çıkması bekleniyor.