Arama
Arama Sonuçları
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez, bitmeyecektir.
Sondakika haberleri; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) AK Parti grup toplantısında konuştu.
Urfa'da Terör Örgütüne Operasyon 100 Kişi Tutuklandı
Şanlıurfa'da emniyet ekipleri tarafından PKK/KCK, DEAŞ ve FETÖ'ye yönelik bir yılda gerçekleştirilen operasyonlarda 433 şüpheliden 100'ü tutuklandı.
Bakan Yerlikaya Açıkladı Şanlıurfa Dahil 77 İlde Fetö'ye Kıskaç Operasyonu 611 Şüpheli..
Şanlıurfa haberleri, Urfa'da Fetö'ye operasyon İç İşleri Bakanı Yerlikaya açıkladı.
Şanlıurfa Emniyetinden Urfadaki Terör Örgütlerine Darbe
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, 45 günde ‘terör suçlarına yönelik’ düzenlenen operasyonlarının bilançosunu açıkladı.
Şanlıurfa'da Transfer Operasyonu Fetö'ye Finansal Destek Verenler Yakalandı
Şanlıurfa dahil 11 ilde Transfer operasyonu yapıldı. Fetö'ye yurt içi ve Yurt dışında finans desteği sağlayanlar yakalandı
Şanlıurfa'da Terör Operasyonu 3 Kişi Gözaltına Alındı
Urfadaki terör operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı
15 Temmuz'un Yıl Dönümünde Tüm Camilerde Sela Okunacak
FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminde birlik ve beraberliğin sembolü selalar, 15 Temmuz Cumartesi günü Türkiye genelindeki camilerden yeniden yükselecek.
Bekir Bozdağ'dan 14 Mayıs yorumu: Ya şampanya patlatanlar ya da secde edenler olacak
Şanlıurfa Akparti Milletvekili Adayı Bekir Bozdağ'dan Eşraf günü buluşmasında 14 mayıs seçim günü açıklaması;
Şanlıurfa ve Adana'da Sahte Polis Operasyonu
Şanlıurfa'nın da aralarında olduğu sahte polis operasyonunda 22 kişi tutuklandı
Şanlıurfa'da Terör Operasyonu 4 Gözaltı..
Şanlıurfa asayiş haberleri
Urfa'da Fetö Operasyonu..
Şanlıurfa'da Fetö operasyonunda 1 kişi yakalandı.
Bir mülki idare amiri daha FETÖ'den ihraç edildi
Kars Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Zahid Doğu'nun FETÖ soruşturması çerçevesinde ihraç edildiği belirtildi. FETÖ soruşturmaları kapsamında mülki idarede bugüne kadar 66 isim meslekten ihraç edilirken, bu isimlerin arasında bir dönem Karaköprü’de kaymakamlık yapan Ufuk Akıl da bulunuyor.
Urfa dahil 8 ilde FETÖ operasyonu
Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu İstanbul merkezli 8 ilde, terör örgütü FETÖ’nün şifreli haberleşme programı ByLock kullanıcısı oldukları iddia edilen 60 şüphelinin yakalanmasına dönük operasyon yapıldı.
Eyyübiye'de vatandaş ve esnafa Türk bayrağı dağıtıldı
Eyyübiye Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla asmaları için esnaf ve vatandaşa Türk bayrağı dağıttı.
Siverek’te 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri
Siverek Belediyesi ve Siverek Kaymakamlığınca 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü yıl dönümünde çeşitli etkinlikler düzenlendi.
Haliliye’de vatandaş ve esnafa Türk Bayrağı dağıtıldı
Haliliye Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla asmaları için esnaf ve vatandaşa Türk Bayrağı ile şapka dağıttı.
Urfa’da 15 Temmuz şehitleri için mevlit okutuldu
Şanlıurfa’da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde darbe girişiminde şehit olanlar için Dergah Camii’nde mevlit okutuldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz Türkiye için bir dönüm noktası
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında Erdoğan, "Bizim için 15 Temmuz'un asıl önemi, milletimizin tarihi boyunca maruz kaldığı darbelere karşı gösterdiği bu ilk fiili ve şanlı direnişin sembolü olmasıdır" dedi.
Şanlıurfa'da 15 Temmuz toplantısı düzenlendi
Şanlıurfa Valiliği’nde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle toplantı düzenlendi. Toplantıda Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, “15 Temmuz’u unutmadık, unutturmayacağız. FETÖ terör örgütü gibi kirli, karanlık odaklara karşı birlik ve beraberliğimizi göstereceğiz” ifadesini kullandı.
Çakmak'tan 15 Temmuz mesajı
Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Çakmak mesajında, “15 Temmuz destanı, vatanımızı, ülkemizi, milletimizi, demokrasimizi, aydınlık geleceğimizi yok etmek isteyen vatan hainlerine verilmiş en güzel cevaptır." dedi.
Canpolat’tan 15 Temmuz mesajı
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, şehit düşen kahramanlara rahmet dileyerek, “Tarih, iman ve bayrağı için tankın önüne çıkma kudretini gösterenlerin kahramanlığını asla unutmayacaktır” dedi.
Başkan Ekinci’den 15 Temmuz mesajı
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Beyazgül'den 15 Temmuz mesajı
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Beyazgül, “Aziz milletimiz ‘Ya istiklal, ya ölüm’ anlayışıyla canlarını feda ederek bu oyunu bozmuştur” dedi.
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Kırıkçı'dan 15 Temmuz mesajı
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle mesaj yayınladı.
Urfa’nın da yer aldığı 4 ilde FETÖ operasyonu!
Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu Mersin merkezli 4 ilde, FETÖ üyelerine finansal destekte bulundukları iddia edilen 44 şüphelinin yakalanmasına yönelik operasyon gerçekleştirildi.
Coşkun'dan 27'nci yıl mesajında 'Adalet' vurgusu
Memur-Sen Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Coşkun, Memur-Sen'in 27'nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında adalet vurgusu yaparak "Emeğin değerini yükseltmek ve bölüşümde adaleti sağlamak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz" dedi.
Akçakale eski kaymakamı tutuklandı!
FETÖ soruşturması kapsamında 2 yıl önce görevden alınan Akçakale Kaymakamı Hamza Özer, tutuklandı.
Urfa merkezli 10 ilde operasyon!
Şanlıurfa merkezli 10 ilde, kendilerini telefonda hakim yada savcı olarak tanıtarak mağdurların para ve ziynet eşyalarını çaldıkları ileri sürülen 29 şüpheli adliyeye sevk edildi.
Urfa dahil 7 ilde FETÖ operasyonu
Aralarında Şanlıurfa’nın da bulunduğu 7 ilde FETÖ’nün öğrenci yapılanmasına yönelik operasyonlarda gözaltına alınanların 8’i tutuklandı.