Arama
Arama Sonuçları
Şanlıurfa'nın Uçak Seferleri Tekrar Gündemde Milletvekilinden Güldürmeyin Tepkisi..
CHP Şanlıurfa Milletvekili Tanal; Güldürmeyin Bizi Diyerek Tepki Gösterdi.. Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, “THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat’ın “Uzakdoğu’dan gelen misafiri Şanlıurfa’ya götürüp turizm gelirini artıracağız” dediğini iddia ederek kentte uçak seferlerinin yetersizliğine değindi.
Emekliler, Gaziler ve Geçiçi İşçilerle İlgili Düzenlemeler Resmi Gazetede
Emeklilere 7500 lira maaş, geçiçi işçilere kadro düzenlemeleri resmi gazetede
Harran Üniversitesinin Uluslararası Projesi Avrupa Birliği Tarafından Kabul Edildi..
Harran Üniversitesinin Uluslararası bir Projesi Avrupa Birliği Tarafından Kabul Edildi
KPSS 2022 Adaylarına Sondakika Saat Uyarısı DİKKAT..!
Sondakika haberleri; KPSS 2022 için sınav saatlerine dikkat edilmesi için mesaj..
Şanlıurfa Gap Hava Limanına Müdür Bulunamıyor..
Şanlıurfa Gap Havalimanının müdürünün görevden alınmasının ardından yeni müdür atanmadı.
Şanlıurfa Valisi Gazilere Madalya Verdi
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan Kıbrıs Gazilerine Madalya takdim etti.
Urfalı Kıbrıs gazileri yıllar sonra savaştıkları toprakları ziyaret etti
Şanlıurfalı gaziler Kıbrıs'ta harekatın yıldönümü etkinliklerine katıldı. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette, gaziler kendilerine bu imkanı sağlayan vali Ayhan'a teşekkür ettiler.
Viranşehir’de gaziler Kıbrıs'a uğurlandı
Viranşehir Belediyesi’nin organizesinde ilçede yaşayan Kıbrıs gazileri, 48 yıl önce savaştıkları toprakları gezecek. Gaziler, Kaymakam Önder Çengel ve Belediye Başkanı Salih Ekinci tarafından uğurlandı.
Urfa'da korkutan olay! Protokol olay yerine koştu
Haliliye'de 15 Temmuz programının yapıldığı Rabia Meydanı yakınındaki bir evde yangın çıktı. Ev alev alev yanarken programdaki bazı protokol üyeleri olay yerine gitti.
Vali Ayhan, ocağın başına geçip ekmek pişirdi
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, ilçe temaslarına Siverek ile devam etti. Kurumları gezen ve vatandaşlarla buluşan Vali Ayhan, esnafın çay ikramına da eşlik etti.
Başkan Baydilli, Kıbrıs’ta!
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli bir dizi ziyaretler için gittiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile bir araya geldi. Başkan Baydilli, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı Karaköprü’ye davet etti
Hindistan’da Müslümanlara yönelik zulümlere Urfa'da tepki
Anadolu Gençlik Derneği, Hindistan’da bir süredir zulme ve çeşitli işkencelere uğrayan Müslümanlara yönelik uygulamaları kınadı.
Vali Ayhan, Viranşehir’de çalışmalar hakkında brifing aldı
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, ilçe temaslarına Viranşehir ile devam etti. Kurumları gezen ve vatandaşlarla buluşan Vali Ayhan, Eyyüp Nebi Sabır makamına giderek dua etti.
Uluslararası robot yarışması Urfa’da başladı
14. Uluslararası Milli Eğitim Bakanlığı Robot Yarışması, "Göbeklitepe" teması ve "Ahican Tarihin Sıfır Noktasında" sloganıyla Şanlıurfa’da başladı. Toplamda 4 gün sürecek yarışmaya 4 binden fazla robotla 10 binin üzerinde katılımcı katılıyor.
Vali Ayhan Akçakale'de
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan 4'üncü ilçe temasları kapsamında Akçakale'deydi. İlçede kurum ve hane ziyaretleri gerçekleştiren Vali Ayhan, esnafı da gezerek gidilmedik yer bırakmadı.
Vali Salih Ayhan ilçe temaslarını Halfeti ile sürdürdü
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Halfeti ziyaretinde ilçenin turizm ve tarım potansiyelinin önemine dikkati çekti.
Bakanlık duyurdu: Tereyağı ihracatına yasak getirildi
Tarım ve Orman Bakanlığı, arz güvenliğinin sağlanması, arz ve talep dengesinin korunması için tereyağı ihracatının 18 Nisan'dan itibaren yasaklanacağını açıkladı.
Uluslararası turnuvada Urfalı judoculardan 2 kupa
Uluslararası Barış İçin Judo Turnuvası’nda Şanlıurfa’yı temsil eden judocular, ümitler kategorisinde takım halinde ikinci oldu. Minikler kategorisinde ise takım halinde üçüncü olan judocular, Şanlıurfa’ya 2 kupayla döndü.
Kırmızı et ihracatına yasak!
Ticaret Bakanlığı, büyükbaş hayvan, koyun ve keçi etlerinin KKTC, Azerbaycan ve Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti dışındaki ülkelere ihracatın yasaklanmasına karar verdi.
Kıbrıs gazisine son görev
Halfeti’de vefat eden Kıbrıs Gazisi askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Kıbrıs gazisine son görev
Halfeti’de vefat eden Kıbrıs Gazisi askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Viranşehir’de çok amaçlı festivale yoğun ilgi
Viranşehir Belediyesi tarafından organize edilen, “Kadim Şehirde Kadim İzler Yarat” temalı çok amaçlı festivalin açılışı yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Büyükşehir ekibi maçtan galip ayrıldı
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, Ceylanpınar Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı ile karşılaştığı maçta galip gelen takım oldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Göç Dalgalarını Karşılamaya ne İmkanımız Ne Tahammülümüz var
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Suriye krizinde insanlık onurunu kurtaran bir ülke olarak, artık yeni göç dalgalarını karşılamaya ne imkanımız ne de tahammülümüz vardır" dedi.
Şanlıurfa'da Mahalle ve Okula ismini veren Şehit Cengiz Topel'i saygıyla anıyoruz.
Türk Hava Kuvvetlerinin 1964'te Kıbrıs'ta gerçekleştirdiği uyarı uçuşu sırasında, uçağı Rumlar tarafından vurulan ve paraşütle atlamasının ardından Rum askerlerince esir alınarak şehit edilen Cumhuriyet döneminin ilk hava harp şehidi Cengiz Topel, ölüm...
Hız sınırına dikkat! Hangi araç nerede hangi hızla gidecek, cezalar ne kadar?
Otomotiv dünyasında son dönemin tartışılan konusu hız sınırları. Özellikle otoyollarda her ülkenin kendine özel hız sınırları bulunuyor. Almanya’da hız sınırı olmayan otobanların sınırlandırılması gündemde. Türkiye’de de otomobil hız sınırların arttırı...
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, '20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı' töreninde konuştu
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Barış Harekatı ile Anavatan Türkiye’ye dil uzatanlar, tarihi gerçekleri çarpıtmaya devam ediyorlar. dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC’de toplu açılış törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC’nin başkenti Lefkoşa'da toplu açılış ve temel atma törenine katıldı.
Son dakika: Dünyanın gözü bu ziyarette! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Çifte bayram yaşayacağız
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan KKTC ziyareti öncesi 'Adadaki kardeşlerimizle birlikte çifte bayram yaşayacağız' derken önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüs salgınında son durum ile ilgili olarak, 'Dün, evvelsi gün vefat ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Askeri alanda yeni bir seviyeye ilerliyoruz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Atatürk Harp Oyunu ve Kültür Merkezi'nde, MSÜ Kuvvet Harp Enstitüleri 8'inci Dönem Karargah Subaylığı ve 3'üncü Dönem Komuta ve Kurmay Eğitimi Mezuniyet Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşka...