Arama
Arama Sonuçları
Siverek’te 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri
Siverek Belediyesi ve Siverek Kaymakamlığınca 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü yıl dönümünde çeşitli etkinlikler düzenlendi.
Vali Ayhan Akçakale'de
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan 4'üncü ilçe temasları kapsamında Akçakale'deydi. İlçede kurum ve hane ziyaretleri gerçekleştiren Vali Ayhan, esnafı da gezerek gidilmedik yer bırakmadı.
Sağlık merkezi ve okul hizmete girdi
Şanlıurfa’da, Kore Cumhuriyeti’nin insani yardımlar kapsamında sağladığı finansmanla yapımı tamamlanan Eyyübiye İlçesi Yenice Göçmen Sağlığı Merkezi ve Harran İlçesi Seul Ortaokulu düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Kıbrıs gazisine son görev
Halfeti’de vefat eden Kıbrıs Gazisi askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Kıbrıs gazisine son görev
Halfeti’de vefat eden Kıbrıs Gazisi askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.
15 Temmuz Gazisi Son Yolculuğuna Uğurlandı
İstanbul'da yeni tip karonovirüs (Kovid-19) nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 15 Temmuz gazisi Mehmet Şükrü Kıntaş, Şanlıurfa'da son yolculuğuna uğurlandı.
Teröristlerin katlettiği 9 aylık Muhammed bebek unutulmadı
Barış Pınarı Harekatı sırasında PKK/YPG terör örgütünün roketli hücumu neticeyi yaşamını kaybeden en minik sivil şehit 9 aylık Muhammed Omar Saar'ın ailesi, harekatın ikinci sene dönümünde de unutulmadı.Suriye'nin kuzeyini işgal eden terör örgütünden temizletmek için 9 .
KIBRIS GAZİSİ, TÖRENLE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Muğla'nın Fethiye ilçesinde hayatını kaybeden Kıbrıs Gazisi askeri törenle toprağa verildi.
Vali Erin, Diyarbakır'da temaslarda bulundu
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz ile birlikte Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığını ziyaret etti.