Karaköprü de zincirleme kaza ;

Karaköprü de zincirleme kaza

Şanlıurfa haber...

Şanlıurfa-Diyarbakır yolu üzerinde 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralanırken, vatandaşlar olay yerine akın etti. Yol trafiğe kapandı.

Kaza, bu akşam Şanlıurfa-Diyarbakır yolu üzeri mezarlık önünde yaşandı.

Plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen bir araç Balıkayağı Bulvarı'na dönüş yapmak isteyen araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlar yola savurularak yol kenarında park halindeki araçlara çarptı. 4 aracın karıştığı kazada sonrası olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Korkunç kazada araçlar adetaya hurdaya dönerken kazayı görenler olay yerine koştu. Kalabalık ve kaza nedeniyle yol trafiğe kapanırken olay yerine giden sağlık ekipleri 3 yaralıyı ambulanslarla hastaneye kaldırdı. Yaralılardan Vedat Atılğan ve Enes Şahin Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken Muhammed İlikli de Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumlarının ağır olmadığı öğrenildi.

 

KARAYOLLARI KAVŞAK YAPMAK İÇİN GÖRÜŞME YAPMIŞTI

Sürücüler ve çevre sakinleri yolda sık sık kazaların yaşandığını dile getirerek yetkililere çözüm çağrısında bulundu.

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi yolda revizyon çalışması başlatmıştı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün ilgili Bakanlığa Balıkayağı Kavşağı yapılması talebini iletmesi sonrası geçtiğimiz günlerde Karayolları Genel Müdürlüğü yetkililerin Başkan Beyazgül ile görüştüğü ve Karayolları tarafından kavşak yapımının başlanacağı öğrenilmişti.

BİHA

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum