Haliliye belediyesi şampiyonları cumhurbaşkanı ile bir arada.;

Haliliye belediyesi şampiyonları cumhurbaşkanı ile bir arada.

Şanlıurfa...


Kick Boks'ta Şanlıurfa'yı Dünya ve Avrupa Şampiyonalarında temsil etmeye hak kazanan Haliliye Belediyesi sporcuları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

Haliliye Belediyesi'nin sporda gösterdiği başarılarla Şanlıurfa'yı gururlandırmaya devam ediyor. 

01-07 Temmuz 2021 tarihinde Şırnak'ta düzenlenen Büyükler ve Gençler Kick Boks Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım seçmelerinde yarışan Haliliye Belediyesi kick boks sporcuları 4 altın ve bronz madalyalar elde etti. Büyükler kategorisinde ise şampiyon sporcular Mevlana Altuntaş ve Faysal Sılıv dünya şampiyonasında; gençler kategorisinde de şampiyon olan Fatma Nursev Akaltun ve Emrah Yaşar, Avrupa şampiyonasında; 3'üncü olan sporcular Oya Daşkıran, Muhittin Akaltun, Faruk Alan ve Anıl Mert Akkuş ise Balkan Şampiyonası'nda Şanlıurfa ve Türkiye'yi dünya şampiyonasında temsil etme hakkı kazandı. 

Öte yandan Fatma Nursev Akaltun ve Emrah Yaşar milli takımda Özbekistan'daki müsabakada kendi kilolarında şampiyon olarak Türk Bayrağını göndere çektirdiler. 


HALİLİYE'NİN ŞAMPİYONLARI CUMHURBAŞKANI İLE

Başarılı sporcular beraberlerinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ve Milli Takım Antrenörü Murat Akaltun ile Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan takımı ve Antrenör Akaltun'u tebrik ederek başarılarının devamını diledi. 

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum