CHP Şanlıurfa Başkanlığından  Ekonomik Kriz Buhrana Dönüştü Basın Açıklaması;

CHP Şanlıurfa Başkanlığından Ekonomik Kriz Buhrana Dönüştü Basın Açıklaması

Şanlıurfa Haber...

Cumhuriyet Halk Partisi ekonomik sıkıntılar nedeniyle, 81 İlde eşzamanlı olarak basın açıklaması düzenledi. Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı da 81 İl genelinde olduğu gibi basın açıklaması yaptı.   Şanlıurfa’da düzenlenen basın açıklamasını Yönetim Kurulu adına Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, yaptı.

Şanlıurfa CHP İl Başkanı Cidir’in basın açıklaması şöyle:

 EKONOMİK KRİZ BUHRANA DÖNÜŞTÜ  

Ülke olarak derin bir ekonomik buhranın içinden geçiyoruz. Tam üç yıl önce, 2018 yılının Temmuz ayında, ucube tek adam rejiminin resmen yürürlüğe girmesiyle birlikte, yaşadığımız ekonomik krizin şiddeti arttı. Kriz vatandaşlarımızın canını daha çok yakar hale geldi. Şahsım hükümetinin, halkı COVID-19 salgınıyla mücadelede yalnız bırakmasının ardından da bu kriz tam bir buhrana dönüştü. Geldiğimiz noktada milyonlarca emekçi, memur, çiftçi, emekli, esnaf, öğrenci buhranın ortasında yaşam mücadelesi veriyor. Milyonlar işsizlikle, hayat pahalılığıyla, yoksullukla, borçlulukla ve maalesef açlıkla boğuşuyor. 

 KAYNAKLARI HALK YARARINA KULLANACAĞIZ  

Bu kötü gidişi biz değiştireceğiz. Türkiye’nin bütün bu sorunlardan kurtulabilmesinin yolu iktidar değişikliğinden geçiyor. Hiç kimsenin şüphesi olmasın, tek adam rejimine son verip halkın iktidarını kuracağız. Halka zenginleştirecek olan, hayat pahalılığına son verecek olan Güçlendirilmiş Parlamenter Demokrasiyi kuracağız. Vatandaşa hesap vermeyi temeline alan demokratik hukuk devletini kurup, kamu kaynaklarından halk yararına kullanacağız.

  BİZ HAZIRIZ  

Bizleri Meclis’e gönderdiğiniz fezlekeleriniz, tehditleriniz, zorbalıklarınız korkutamaz. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da söylediği gibi, zerre kadar çekinmiyoruz. Bu ülkede hep birlikte mutlu ve müreffeh bir yaşam süreceğiz. Biz hazırız. Türkiye’yi yönetecek kadrolar hazır. Türkiye artık kendisini yeniden kuracak, yeni bir iktidar ve Güçlendirilmiş Parlamenter Demokratik sistem için sabırsızlanıyor. Halkımızın bu sabırsızlığına karşılık vermek için, hiç vakit geçirmeden, hemen erken seçim istiyoruz.”

 

Haber Videosu


 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum