Akparti Mkyk Üyesi Polat Ankara'da Şanlıurfa için Görüşmeler Yaptı;

Akparti Mkyk Üyesi Polat Ankara'da Şanlıurfa için Görüşmeler Yaptı

Şanlıurfa Haber...

AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, Şanlıurfa’nın eğitimden turizme, sanayiden tarıma varıncaya kadar sorunlarını ilgili bakanlık yetkililerine aktardı. 
AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, günlerdir Ankara'da birçok kurum ve Bakanlıklarla Şanlıurfa için görüşmeler gerçekleştirdi. MKYK Üyesi Polat, istihdam için Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Turizm İçin, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, eğitim camiasının sorun ve taleplerinin çözümü için Milli Eğitim Personel Genel Müdürü Ömer İnan görüştü. 
Adli personelin sıkıntıları ve taleplerini aktarmak için Adalet Bakan Yardımcısı Uğurhan Kuş, Yatırım için Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank, Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) yatırım için Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, teknoloji ve TÜBİTAK odaklı projelere destek için Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır başta olmak üzere, birçok kurum, müdür ve daire başkanını da tek tek ziyaret eden MKYK üyesi Polat, Urfa için destek taleplerinde bulundu ve yoğun bir görüşme trafiği gerçekleştirdi.

Destek görüşmelerinin ardından önce Tarım ve Orman Bakanlığı’nın düzenlediği Tarım ve Gıda konulu İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na da katılan MKYK Üyesi Polat, Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli'ye hazine arazilerinin kamulaştırmasına yönelik Şanlıurfa’da yaşanan üzücü olayların ve kavgaların önüne geçilmesi için yaşanan sıkıntıları anlatarak destek istedi. Polat, daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında 184. Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısına katılarak, Ankara'daki yoğun görüşmelerini tamamladı.
Vildan POLAT: “MEMLEKETİMİZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”  
Ankara temaslarına ilişkin değerlendirmede bulunan MKYK Üyesi Vildan Polat, “Şanlıurfa İl Başkanımız Abdurrahman Kırıkçı, Şanlıurfa il teşkilatımız, Büyükşehir ve İlçe belediyelerimiz ve tüm kurumlarımız ile aynı anda koordineli bir şekilde görüşmelere devam edeceğini ve Şanlıurfa'mız için ne gerekiyorsa, son gücümüze kadar memleketimiz için çalışacağız ve görüşmelerimizi sürdüreceğiz" dedi.
BİHA

 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum