Şanlıurfa'lı Sporcular Milli Takıma Seçildi;

Şanlıurfa'lı Sporcular Milli Takıma Seçildi

Şanlıurfa da 3 Sporcu Milli Takıma seçildi...

Türkiye Judo Federasyonu tarafından düzenlenen Ümitler ve Gençler Milli takım seçme müsabakalarında, Şanlıurfalı 3 sporcu milli takıma seçildi. 
Türkiye Judo Federasyonu’nun 2021 yılı faaliyet programında yer alan Ümitler ve Gençler Milli takım seçme müsabakaları 28 Haziran-03 Temmuz tarihlerinde Ankara’da Judo Federasyonu’nun spor tesislerinde yapıldı.
Müsabakalar sonunda Şanlıurfalı Judoculardan İbrahim Halil Özmen +100 kiloda 1’inci olurken, Tuncay Türkmen 50 kiloda 3’üncü ve Kemal Ayaz da 55 kiloda 3’üncü olarak Milli takıma seçildi.
Türkiye Judo Federasyonu Şanlıurfa İl Temsilcisi Mücahid Delioğlu, müsabakalar sonunda bir açıklama yaparak, federasyonun normalleşme sürecinin hemen ardından başlatmış olduğu sezonun ilk müsabakalarının Ankara’da yapıldığını belirterek, şu ifadelere yer verdi:
“2021 yılında Ülkemizi uluslararası arenada temsil edecek olan Milli takım kadrosunun belirlenmesi amacı ile yapılan seçme müsabakalarında Şanlıurfalı Judocularımız bir 1’incilik ve iki 3’üncülük elde ederek şehrimizi en güzel şekilde temsil ettiler. İnşallah bundan sonraki süreçte de Ay yıldızlı bayrağımızı uluslararası arenada başarı ile temsil edeceklerdir. Sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca Şanlıurfa Judo ailesinden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Türkiye Judo Federasyonu Başkanımız Sn. Sezer Huysuz’a  Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Zeynel Abidin Beyazgül’e, Eyyübiye Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Kuş’a, Haliliye Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Canpolat’a ve Türkiye Judo Federasyonu Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Ali İhsan Delioğlu’na çok teşekkür ediyorum.”
BİHA
 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum