Güneşin çocukları THF nin misafiri oldular.;

Güneşin çocukları THF nin misafiri oldular.

ŞANLIURFA ...

Şanlıurfa'da "Güneşin çocukları" diye tabir edilen minik sporcular, Ankara'da THF’nin misafiri oldu.Türkiye Hentbol Federasyonu (THF), Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Konuklu Kırsal Mahallesi’nde toprak üzerine çizdikleri sahada hentbol oynayan ve müsabakalarda büyük başarı elde eden, minik sporcuları, Ankara'da misafir etti.
Şanlıurfa Konuklu İmam Hatip Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Bayram Kaplanoğlu ile Ankara’ya gelen öğrenciler, Ankara THF Spor Salonu'nda antrenman gerçekleştirdi.
Türkiye Hentbol Federasyonu Genel Sekreteri Mutlu Kadıoğlu ile bir araya gelen minikler, büyük mutluluk yaşadı. Federasyon, miniklere malzeme, top gibi ihtiyaçları hediye etti.
Kamp Eğitim Merkezi'nde 18 sporcu ve 4 antrenör ile konaklayan Şanlıurfa Konuklu İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Anıtkabir'i ziyaret ettikten sonra 3 Temmuz’da Şanlıurfa'ya dönecek.
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Şanlıurfa Konuklu İmam Hatip Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Bayram Kaplanoğlu şu ifadelere yer verdi:
 “Toprak sahadan Hentbol Federasyonu Spor Salonuna. İlk gün ki Antrenmanımızı sonuçlandırdık. Buraya gelmemizde destek çıkan herkese Sporcularım ve çocuklarım adına çok teşekkür ediyorum. Bu çocuklar bizim geleceğimiz.”
BİHA

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum