Feridun Öncel: Ben adam satmadım satmam !;

Feridun Öncel: Ben adam satmadım satmam !

Şanlıurfa...

Geçtiğimiz hafta Sedat Peker’e yönelik operasyonda göz altına alınan ve İstanbul’a götürülüp, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği Genel başkanı Feridun Öncel Sert konuştu. Sosyal medya hesabından açıklamalar yapan Öncel,  alsalar da vursalar da doğru bildiğim yola devam edeceğim dedi.

Tecrübeye saygı duyacaksınız

Feridun Öncel yaptığı açıklamaların tamamında şunları söyledi :Biz 5 kişi 1985’te (...) Konuşuyorduk gündem düzen...  Yerinizden yeninizden korktunuz. Ben tek başına mücadeleye girdim. Abidir kardeştir doğrudur dedim. Eğri olan yollardır dedim. Bugün belli oldu eğri olan yollar değilmiş abi kardeş dediklerimizmiş.

“SUS” Feridun Seni de Bizi de götürürler dedin !!

Beni hala götürüyorlar abi  Şimdi vicdanın rahat mı ?

Sıra sana geldiğinde ben senin için susmayacağım.  Dünkü doğrularım bugünde yön değiştirmedi.  Alsalarda vursalarda doğru bildiğim yolda yola devam edeceğim.

Çiğ yemedim ki karnım ağrısında eğileyim.  Siz istiyorsunuz ki ben dostlarımı satayım.  Peki size uyup ta siz den başlarsam satmaya...  Korkmayın korkmayın sakin...  Düşmanlarım dahil, dost görünümlü dostlarım ve gerçek dostlarım bilir ki zulmettiğiniz zamanlar dahil satmadım.

Ben adam satmadım satmam, adam sıfatınızla rahat olabilirsiniz.  Yaşasın devlet yıkılsın düzen.  Savaşımız vurguncu düzenedir düzene diye bu yaşa geldik yaşa tecrübeye saygı duyacaksınız...

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum