EYYÜBİYE’DE 3 PROJE TÖRENLE HİZMETE SUNULDU;

EYYÜBİYE’DE 3 PROJE TÖRENLE HİZMETE SUNULDU

Şanlıurfa Eyyübiye....

Eyyübiye’de AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz’ın katılımıyla 3 projenin açılışı gerçekleştirildi.Eyyübiye Belediyesi’nin tamamladığı projelerden olan Nostaljik Çocuk Oyun Dünyası, Uyanık Kütüphane ve Aile Otağı’nın toplu açılış töreni AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz’ın katılımı ile gerçekleştirildi.
Eyyübiye’de çok anlamlı projelerin açılışlarını yapacaklarını belirten AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz , “ Eyyübiye Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum. İlçemizin 41 mahallenin tümüne hizmet gitmiş. Bugün burada Eyyübiye’nin projelerinin açılışını yapacağız. Açılışın en önemli öznesi Nostaljik Çocuk Oyun Dünyası’dır.  Çocuğun gelişmesine vesile olan oyunlardır. Maalesef günümüzde evlatlarımız telefonların başından kaldıramıyoruz. Gençlerimiz saatlerce bilgisayarın başında kalıyor. Çocuktan sonra en önemli birimimiz ailedir. Aile sağlam olursa, bir ülkenin milleti de sağlam olur. Ailelerimiz sağlam olursa, çocuklarımız emin ellerde büyürler.  Eyyübiye’de Aile Otağı’nın  kurulmuş olması bir noktada bugün çok önem kazanıyor. Bugün burada çok anlamlı açılışlar yapıyoruz. Çocuk,  aile ve kütüphane. Bizim medeniyetimizin kitabının ilk emri okudur. Biz çocuklarımız vatanını, milletini seven imanlı ve inançlı olarak büyütmeliyiz. Projeler ilçemiz için hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
 
 
“BİRLİKTE ÇALIŞMADA KUVVET DOĞAR”
Projelerin Eyyübiye’ye hayırlı olmasını dileyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beazgül, “Eyyübiye Belediye Başkanımızın yapmış olduğu bu projelerinin bir kısmının açılışı için buradayız. Projelere bir yenilik katılmış. Nostaljik Oyun Dünyası Urfa’mız için bir ilk. Hayırlı uğurlu olsun. Şanlıurfa’da 2 gündür peş peşe açılışlar yapıyoruz. Hayırda yarışmanın adıdır bu. Birlikte çalışmada kuvvet doğar. 6 ay sonra yine farkı açılışlarla halkımızın hizmetinde olacağız. Projeler hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.
 
 
“NOSTALJİK OYUN DÜNYASI BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ BİR PROJEDİR”
Programında konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ise,  "Nostaljik Oyun Dünyamız, Aile Otağımız ve Uyanık Kütüphanemizin açılışlarını yapacağız. Nostaljik Oyun Dünyası bizim için çok değerli bir projedir. Çünkü evlatlarımız, çocuklarımız geçmişte atalarının oynamış olduğu oyunları unutmuşlardı. Çocuklarımıza nasıl bu hatıraları kazandırırız diye çaba sarf ettik. Nostaljik Oyun Dünyasına çocuklarını getiren ailelere, Aile Otağı lazımdı. Onunda açılışını gerçekleştireceğiz. Türkiye’nin en genç ilçemiz Eyyübiye’nin gençlerini önemsiyoruz. Şimdiye kadar gençlerimiz için birçok projeyi hayata geçirdik” dedi.
Programda, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, ,  AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat ve Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy birer konuşma yaptı.
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz ve beraberindeki heyet, açılışı yaptıkları Nostaljik Çocuk Oyun Dünyası, Uyanık Kütüphane ve Aile Otağı’nı gezdi.
Düzenlenen toplu açılış törenine AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurahman Kırıkçı, AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat, ve çok sayıda vatandaş katıldı.
BİHA
 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum