Şanlıurfa Karaköprü de Toplu Açılış Töreni;

Şanlıurfa Karaköprü de Toplu Açılış Töreni

Şanlıurfa haber...

Karaköprü’de yapımı tamamlanan 26 proje ve Müslüm Gürses Müzesi, düzenlenen törenle hizmete sunuldu.Karaköprü ilçesinde bulunan Yaşam Parkı’nda düzenlenen açılış törenine; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
BEYAZGÜL: GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, programda yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik içerisinde gece gündüz çalıştıklarını belirterek, “Milletimize, insanımıza daha ne güzel hizmetler yaparız diye gayret içerisinde olduk. Bugün biz bu neticeleri alıyoruz” dedi.

YANILMAZ: KARAKÖPRÜ, MÜZELER İLÇESİ OLACAK
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz da, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’yi yaptığı hizmetlerden dolayı kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi. Müslüm Gürses Müzesi’nin Karaköprü’de hizmete sunulacağına da değinen Yanılmaz, Karaköprü’nün Şanlıurfa’nın müzeler ilçesi olacağını söyledi.
BAYDİLLİ: KARAKÖPRÜ’YE HİZMET ETMENİN GURURUNU YAŞIYORUZ
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ise, Karaköprü’nün Şanlıurfa’nın büyüyen en büyük ilçelerinden birisi olduğunu vurgulayarak, “2014 yerel seçimlerinde 100 bin nüfusu bugün itibariyle 237 bin nüfusa ulaşmış bir ilçe. 86 tane kırsal mahallesi, 14 tane merkez mahallesi olan, merkeziyle kırsalıyla hizmetleri en iyi şekilde götürmek için çaba sarf ettiğimiz bir ilçe. Bu güzelim ilçeye gerçekten hizmet etmenin onurunu, gururunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, MKYK Üyesi Vildan Polat ve AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı da yaptıkları konuşmalarda, Karaköprü’de yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Metin Baydilli’yi tebrik ettiler.
Konuşmaların ardından 26 proje ve Müslüm Gürses Müzesi'nin açılış kurdelesi, protokol üyeleri tarafından kesilerek hizmete sunuldu.
BİHA
 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum