Şanlıurfa’da uçak sefer sayısı arttı ;

Şanlıurfa’da uçak sefer sayısı arttı

Şanlıurfa’da, haftalık 27 uçak sefer sayısı düzenlenirken, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı’nın girişimiyle bu rakam 46’ya yükseldi. ...

Şanlıurfa’da, haftalık 27 uçak sefer sayısı düzenlenirken, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı’nın girişimiyle bu rakam 46’ya yükseldi.
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, geçtiğimiz aylarda yapılan genişletilmiş il başkanları toplantısında, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Şanlıurfa GAP Havaalanı’ndaki uçak sefer sayılarının artırılmasını talep etmişti. Bu talebi göz önünde bulunduran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları sonucunda Urfa’;ya düzenlenen uçak sefer sayısında yüzde 70 oranında bir artış sağlandı. Böylece Şanlıurfa’da İstanbul, Ankara ve İzmir’e bundan sonra haftalık 46 defa uçak seferi yapılacak.
AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, bakanlık yetkililerinden ve THY yetkililerinden aldığı bilgiyi sosyal medyada paylaşarak, artık Şanlıurfalı vatandaşların Gaziantep ve Diyarbakır'a gitmesine gerek kalmayacağını, uçak ek seferlerin konulduğunu ifade etti.
Kırıkçı, yaptığı açıklamada, “Pazartesi gününden itibaren Şanlıurfa, artık Gaziantep veya Diyarbakır’dan uçmayacak. Şanlıurfa Gap Havaalanı için yeni sefer programı başlıyor. Sayın Cumhurbaşkanıma göstermiş olduğu ilgi ve hassasiyetten dolayı saygılarımı sunuyorum. Hayırlı olsun”  dedi.
BİHA
 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum