Batman ve Şırnak'ta maketli saldırı girişimi ;

Batman ve Şırnak'ta maketli saldırı girişimi

Batman ve Şırnak'ta askeri tesise maket uçak ile saldırı girişiminde bulunulduğu duyuruldu. Milli Savunma Bakanlığı'ndan konuya dair açıklama geldi. ...

Batman ve Şırnak'ta askeri tesise maket uçak ile saldırı girişiminde bulunulduğu duyuruldu. Milli Savunma Bakanlığı'ndan konuya dair açıklama geldi.

Batman'da ve Şırnak'ta saat 23.10 sularında 3 patlama sesi duyuldu. İçerisinde İHA ve SİHA’ların üssü de bulunan Batman Havaalanı ve Şırnak 23. Tümen Komutanlığı’nda yaşandığı belirtilen patlamalar büyük endişe yarattı. 

Olayın ardından ilk açıklama Batman Valiliği'nden geldi. Valilik "Batman’da bir askeri tesise saat 23.10 sularında 3 adet maket uçak ile saldırı girişiminde bulunuldu. Maket uçaklar etkisiz hale getirildi. Herhangi bir zayiat yoktur " ifadelerine yer verdi. 

Kentte güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkarıldı.

"HASAR VE ZAYİAT MEYDANA GELMEMİŞTİR"

Milli Savunma Bakanlığı da konuya dair açıklama yaptı. Açıklamada "Batman’daki İnsansız Uçak Sistemleri Üs Komutanlığımız ile Şırnak’taki 23’üncü Piyade Tümen Komutanlığımıza maket uçaklarla saldırı girişiminde bulunulmuş, birlik personelimizin dikkati ve alınan tedbirler sayesinde herhangi bir hasar ve zayiat meydana gelmemiştir." denildi. 

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum