Harran Survivor yarışması düzenledi;

Harran Survivor yarışması düzenledi

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde yaşayan çocuklar, ‘Harran Survivor’ yarışması düzenledi. Yarışma, renkli görüntülere sahne oldu. ...

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde yaşayan çocuklar, ‘Harran Survivor’ yarışması düzenledi. Yarışma, renkli görüntülere sahne oldu.
Harran ilçesine bağlı kırsal Yedikardeş Mahallesi'nde yaşayan Beden Eğitimi Öğretmenliği mezunu olan Ali Çeçen, ‘Harran Survivor’ yarışması yapabilmek için çalışma başlattı. Bu kapsamda çevresinde park ve farklı eğlence imkânı bulunmayan bölgeye çocukların oyun oynayabilecekleri küçük bir yarışma parkuru oluşturdu. Çeşitli araçların lastiği, tahta, pet şişe, havuz ve merdivenlerden oluşturulan parkurda, çocuklar kıyasıya yarıştılar. Çocukların zorlu parkurda mücadele anlarını videoya çeken Çeçen, bu görüntüleri de sosyal medya hesaplarından paylaştı.
Rampa koşusuyla başlayan parkurda araç lastiklerinin arasından geçen çocuklar, yüksekten atlayıp havuzda yüzerek, 100 metrelik mesafede yarışı önde tamamlamaya çalıştıkları görüldü. 'Gönüllüler' ve 'Ünlüler' diye iki takıma ayrılan yarışmacıların görüntüleri, sosyal medyada büyük beğeni aldı.
Yarışı kazanan takıma ise parkurda hazırlanan tereyağlı bulgur pilavı ile büyükleri tarafından yoğrulan çiğ köfte, ödül yemeği olarak ikram edildi.
BİHA
 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum