Şanlıurfa’da hava sıcaklığı etkili oldu;

Şanlıurfa’da hava sıcaklığı etkili oldu

Şanlıurfa’da artan hava sıcaklığı nedeniyle vatandaşlar, gölgelik alan ve parklarda serinlemeye çalıştı. Kentte bugün termometreler 40 dereceye dayandı. ...

Şanlıurfa’da artan hava sıcaklığı nedeniyle vatandaşlar, gölgelik alan ve parklarda serinlemeye çalıştı. Kentte bugün termometreler 40 dereceye dayandı.
Türkiye’nin en sıcak kentlerinden biri olan Şanlıurfa’da sıcak hava yaşamı olumsuz etkiliyor. Kentte termometreler 40 dereceye dayandı. Sıcak havanın bunalttığı vatandaşlar, güneşten korunmak için gölgelik alanlara ve parklara akın ederek serinlemeye çalıştı.
Hava sıcaklığının etkili olduğunu belirten vatandaş Mehmet Kılıç, “Şanlıurfa’da havalar sıcak oldu artık. Sıcaklıktan pişiyoruz. Sıcaklık bizi yakıyor resmen. Serinlemek için gölgelik alanda oturuyorum” dedi.
Hava sıcaklığı nedeniyle gölgelik alanlarda serinlemeye çalıştığını dile getiren vatandaş Mahmut Polat ise, “Şanlıurfa’da sıcaklıklar arttı. Sıcaklıklar baya bizi etkiliyor. Bulunduğumuz konum ve coğrafya nedeniyle sıcaklık etkili oluyor. Pandemi salgını nedeniyle mekanlarda kapalı olduğu için çok bir şey yapamıyoruz. Arkadaşlarla da bir araya gelemiyoruz. Pandeminin bitmesini bekliyoruz. Sıcaklıktan dolayı gölgelik alanlara gelip serinlemeye çalışıyoruz. Urfa’da 40 derecelik sıcaklık iyi. Sıcaklık daha da artmasa iyi olur. Şuan ki sıcaklığa razıyız. Sıcaklık 50 dereceyi geçse çok etkileniriz” ifadelerini kullandı.
BİHA
 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum