Baro Başkan Adayı Olgun'dan avukatlara çağrı;

Baro Başkan Adayı Olgun'dan avukatlara çağrı

Şanlıurfa Barosu Başkan Adayı Av. Halil Olgun, genel kurulun tekrardan ertelenme riskinin karşısına geçmek amacıyla meslektaşlarını 10-11 Nisan’da yapılacak Şanlıurfa Barosu’nun olağan genel kuruluna davet etti....

Şanlıurfa Barosu Başkan Adayı Av. Halil Olgun, genel kurulun tekrardan ertelenme riskinin karşısına geçmek amacıyla meslektaşlarını 10-11 Nisan’da yapılacak Şanlıurfa Barosu’nun olağan genel kuruluna davet etti.
Şanlıurfa Barosu’nun Olağan Genel Kurul Toplantısı, 10-11 Nisan’da ve çoğunluk sağlanmaması durumunda ise 17-18 Nisan’da yapılacak. Baro Başkanı Abdullah Öncel’in aday olmayacağı seçimde; Reşit Tartış, Halil Olgun, Mehmet Velat İzol ve Serhat Demiryeri aday olacak. Baro Hizmet binasında yer alan Tahir Elçi Toplantı Salonunda yapılacak seçimde Bin 500’ü aşkın avukatın oy kullanmak için sandık başına gideceği öğrenildi.
Şanlıurfa Barosu Başkan Adaylarından Av. Halil Olgun, genel kurul öncesinde meslektaşlarına şu çağrıda bulundu:
“Kıymetli meslektaşlarım, ilk genel kurul toplantısında salt çoğunluk sağlanmadığı takdirde, baro seçimleri ve genel kurul 17 ve 18 Nisan tarihlerine ertelenecektir. Bahse konu tarihler Ramazan ayına denk gelmektedir. Ramazan ayına denk geldiği için covid tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması söz konusu olacak ve haliyle seçimlerimizin tekrar ertelenme riski ortaya çıkacaktır. Seçim konusunun baromuz adına kör bir düğüme dönüşmesinin önüne geçmek için siz değerli meslektaşlarımı 10 Nisan Cumartesi günü yapılacak Şanlıurfa Barosu olağan genel kuruluna katılmaya davet ediyorum.”
BİHA
 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum