JASAT'tan kaçakçılara operasyon!;

JASAT'tan kaçakçılara operasyon!

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT, Eyyübiye ilçesinde gerçekleştirdiği operasyonda 2 bin 140 paket kaçak sigara ve 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi....

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT, Eyyübiye ilçesinde gerçekleştirdiği operasyonda 2 bin 140 paket kaçak sigara ve 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi olan JASAT ve İstihbarat Şube Müdürlüğü, Suriye’den illegal yollardan getirilen  bandrolsüz sigaraları satmak için müşteri arayışları içerisinde olduğu şahısların olduğu yönünde ihbar aldı. Bu ihbar üzerine harekete geçen JASAT, Eyyübiye ilçesinde bir mahalleye operasyon düzenledi. Operasyonda evde yapılan aramalara 2bin 140 paket çeşitli markalarda bandrolsüz/kaçak sigara ve 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Ayrıca A.K., S.Ç., A.K. ve H.Ç. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Cezaevi firarisi olduğu tespit edilen A.K., kaçmaya çalıştığı esnada kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, jandarma komutanlığına götürüldü.
BİHA
 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum