Karaköprü sahasında yine puan kaybetti;

Karaköprü sahasında yine puan kaybetti

Karaköprü Belediyespor, sahasında karşılaştığı Modafen takımına da puan kaybetti. Karşılaşmadan 1-1 berabere ayrılan Karaköprü, küme düşme potasına girdi....

Karaköprü Belediyespor, sahasında karşılaştığı Modafen takımına da puan kaybetti. Karşılaşmadan 1-1 berabere ayrılan Karaköprü, küme düşme potasına girdi.
TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Karaköprü Belediyespor, ligin 30’uncu haftasında sahasında Modafen ile karşı karşıya geldi. Ligde evinde oynadığı son 5 maçında galibiyet yüzü göremeyen Şanlıurfa temsilcisi, Modafen karşısında da istediği sonucu elde edemedi.
Sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Kırmızı-Siyahlı ekip, 10’uncu dakikada penaltı kazandı. Penaltı atışını kullanan Umut, kötü bir vuruşla topu dışarı attı. Geliştirdiği ataklarla rakip kaleye yüklenen Karaköprü, 20’nci dakikada Muhammet Akyazı’nın golüyle 1-0 öne geçti. Maçın 43’üncü dakikasında da misafir takım Yıldıray Koçal’ın penaltıdan kaydettiği golle skoru 1-1 yaptı ve takımlar soyunma odasına bu skorla gitti.
İkinci yarıda da rakibine göre daha iyi futbol ortaya koyan Karaköprü Belediyespor, bulduğu gol pozisyonlarını cömertçe harcadı. Aradığı golü bulamayan Karaköprü, sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.
Sahasında 6 maçtır puan kaybeden Karaköprü Belediyespor, 4 takımın küme düşeceği grupta 31 puanla 14’üncü sıraya yani küme düşme potasına girdi.  
BİHA

 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum