Başkan Mehmet Canpolat’a yetki verildi;

Başkan Mehmet Canpolat’a yetki verildi

Haliliye Belediyesi Nisan Ayı İkinci Meclis Toplantısında protokol imzalanması için yetki Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a verildi. ...

Haliliye Belediyesi Nisan Ayı İkinci Meclis Toplantısında protokol imzalanması için yetki Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a verildi.
Haliliye Belediye Meclisi Nisan Ayı Toplantısının İkinci Birleşimi, Recep Tayyip Erdoğan Gençlik ve Kültür Merkezinde gerçekleşti. Meclis toplantısı Haliliye Belediye Başkan Vekili Cengiz İzgördü başkanlığında yapıldı. Açılış ve yoklamanın yapılmasının ardından önerge ile oluşan gündem maddeleri görüşüldü. Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yüksek nitelikli öğretmenler yetiştirmek üzere Haliliye ilçesinde bulunan ek hizmet binasında 30 bin 817 öğretmenin mesleki becerilerinin geliştirebileceği Öğretmen Gelişim ve Eğitim Merkezi (ÖGEM) kurulmasının planlandığı, bu kapsamda merkezin birinci katında bulunan atölyelerin mobilya ve tefrişat giderlerinin Haliliye Belediyesi’nin karşılanmasını için talep edildi. Kaynak aktarım yoluyla belediyenin karşılanması ve konuyla ilgili olarak protokol yapmaya Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a yetki verilmesi için meclis üyelerine sunuldu. Meclis üyelerinin oy birliğiyle yetki Canpolat’ta verildi.
BİHA
 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum