Panelde Suriyeli göçmenler konuşuldu!;

Panelde Suriyeli göçmenler konuşuldu!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Şanlıurfalı Dr. Mehmet Selim Bağlı, düzenlenen panelde mültecilerle ilgili yapılan çalışmaları aktardı....

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Şanlıurfalı Dr. Mehmet Selim Bağlı, düzenlenen panelde mültecilerle ilgili yapılan çalışmaları aktardı.
Suriye'nin ve Bölgenin Geleceğinin Desteklenmesi konulu V. Brüksel Konferansı kapsamında düzenlenen "Bölgede Ekonomik Kalkınma ve Sürdürülebilir Geçim Kaynakları” temalı panele online bağlantıyla katılan Bakan Yardımcısı Bağlı, Türkiye’deki Suriyeli göçmenlerle yönelik yapılan çalışmaları dile getirdi.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Dr. Mehmet Selim Bağlı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Suriye'nin ve Bölgenin Geleceğinin Desteklenmesi” konulu V. Brüksel Konferansı kapsamında düzenlenen "Bölgede Ekonomik Kalkınma ve Sürdürülebilir Geçim Kaynakları” temalı panele katılım sağlayarak ülkemizin Suriyeli göçmenlere yönelik çalışmalarını aktardık.”
 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum