Şanlıurfa Bedensel Engelliler Spor Kulübü hedefini belirledi;

Şanlıurfa Bedensel Engelliler Spor Kulübü hedefini belirledi

Şanlıurfa Bedensel Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, transferin son gününde 5 takviye yaparak, hedefini 2. Lig olarak belirledi....

Şanlıurfa Bedensel Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, transferin son gününde 5 takviye yaparak, hedefini 2. Lig olarak belirledi.
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu faaliyetleri içerisinde 3 yıldır 3. Lig C Grubu’nda deplasmanlı maçlara çıkan Şanlıurfa Bedensel Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, transferin son gününde Veysi Fırat, Mehmet Taş, İbrahim Şenbol, Mustafa Amaç ve Nusret Altın’ı kadrosuna kattı. Ayrıca iç transfer de Ahmet Kılıç ile yeniden sözleşme imzalandı.
Şanlıurfa Bedensel Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Kulübü Başkanı Veysi Fırat, 5 sporcu takviye ettiklerini belirterek, hedeflerinin mutlak 2. Lig olduğunu söyledi.
 
FIRAT: TÜM ENGELLİLERE KAPIMIZ AÇIKTIR
2 şutör, 1 gard, 2 de savunma oyuncusu transfer ettiklerini vurgulayan Fırat, Şanlıurfa’ya 2. lig takımının çok yakışacağını belirterek,  “Çok zorlu şartlarda engellilere spor yaptırıyoruz, evde boş boş oturmayıp üstümüze düşen görevleri yerine getiriyoruz.  2. Lig’e yükselme maçlarını Urfa’mıza aldırıp bir avantaj elde etmiştik. Bu avantajı transferlerimizle taçlandırdık, haftada 3 gün idmanla maçların başlayacağı 6 Haziran’ı sabırsızlıkla bekliyoruz.  Spor yapabilecek tüm engellilere kapımız açıktır” dedi.
BİHA

 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum