Şanlıurfa'ya 38 sağlıkçı atandı ;

Şanlıurfa'ya 38 sağlıkçı atandı

Sağlık Bakanlığı, 2021 yılı ilk defa yeniden atama kura sonuçlarını açıkladı. Ülke genelinde toplamda 2 Bin 563 sağlıkçı atanırken, Şanlıurfa’ya ise diş tabibi, uzman tabip ve eczacılardan oluşan 38 isim görevlendirildi....

Sağlık Bakanlığı, 2021 yılı ilk defa yeniden atama kura sonuçlarını açıkladı. Ülke genelinde toplamda 2 Bin 563 sağlıkçı atanırken, Şanlıurfa’ya ise diş tabibi, uzman tabip ve eczacılardan oluşan 38 isim görevlendirildi.
Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçları için, tıpta uzmanlık mevzuatına göre uzman olanlar ile uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadrolarına ilk defa veya yeniden yapılacak atama-yerleştirme iş ve işlemleri noter tarafından bilgisayar ortamında gerçekleştirildi.
 
6 UZMAN TABİP ATANDI
Sağlık Bakanlığı Bilkent Yerleşkesinde noter huzurunda gerçekleştirilen ve korona virüs dolayısıyla katılımcı alınmayan kura çekilişinde, Şanlıurfa’ya da 38 atama yapıldı. Şanlıurfa merkez ve ilçe hastanelerinde görev almak üzere 5 uzman tabip, 1 uzman diş tabibi, 1 tabip, 20 diş tabibi ve 11 eczacı atandı.
Bu arada ataması yapılan isimlerden Uzman Tabip Mehmet Özdemir (Ortopedi ve Travmatoloji) ve Uzman Tabip Sinan Doğantürk (Kadın Hastalıkları ve Doğum) Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde (Eyyübiye), Uzman Tabip Murat Yıldızhan (Radyoloji) ile Uzman Tabip İclal Hocanlı ise (Göğüs Hastalıkları) Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev alacak. Ayrıca diğer uzman tabiplerden Diş Tabibi Ahmet Akay (Endodonti) Şanlıurfa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ve Uzman Tabip Ahmet Hamdi Peltek de (Aile Hekimliği) Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü’nde faaliyet yürütecek. 
BİHA

 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum