Şanlıurfa'nın en işlek caddesi karanlıkta kaldı ;

Şanlıurfa'nın en işlek caddesi karanlıkta kaldı

Şanlıurfa'nın en kalabalık caddesi olan Atatürk Bulvarında sık sık yaşanan aydınlatma sorunu esnaf ve bölge sakinlerinin tepkisine neden oldu. Esnaf hırsızlara karşı nöbet tutmaya başladı. ...

Şanlıurfa'nın en kalabalık caddesi olan Atatürk Bulvarında sık sık yaşanan aydınlatma sorunu esnaf ve bölge sakinlerinin tepkisine neden oldu. Esnaf hırsızlara karşı nöbet tutmaya başladı.

Şanlıurfa’da yaşanan elektrik kesintisi bu kez esnafı çileden çıkardı. 

Haliliye ilçesinde bulunan Atatürk Bulvarı akşam saatlerinde karanlığa gömüldü. İddiaya göre önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi tarafından bulvardaki aydınlatma iptal edildi geriye DEDAŞ'ın aydınlatmaları kaldı. Kentin adeta kalbinin attığı en çok işyerinin bulunduğu caddelerden biri olan bölgede bu akşam elektrikler kesildi. Kesintinin nedeni bilinmezken esnaf duruma tepki gösterdi ve hırsızlara karşı nöbet tuttuklarını dile getirerek seslerini yetkililere duyurmaya çalıştı.

Şair Şevket Mahalle Muhtarı Ahmet Altun ise sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Urfa'nın kalbi. Binlerce insanın geçtiği Atatürk Bulvarı karanlıklar içinde. Zeynel Abidin Beyazgül başkanımıza özellikle aydınlatma talep etmiştik o da iptal olmuş. Esnaf ve mahalle sakinlerimiz çok rahatsız" dedi.

Esnaf ve mahalle sakinleri kesintilere kalıcı çözüm bekliyor.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum