Şanlıurfaspor’un son 8 maçı kaldı;

Şanlıurfaspor’un son 8 maçı kaldı

4 haftada kazandığı 10 puanla küme düşme potasından kurtularak 14 puanla 13’üncü sıraya yükselen Şanlıurfaspor’un ligde son 8 maçı kaldı. Sarı-Yeşilli ekip, 8 maçtan da iyi sonuçlar alarak ligde kalmayı hedefliyor. ...

4 haftada kazandığı 10 puanla küme düşme potasından kurtularak 14 puanla 13’üncü sıraya yükselen Şanlıurfaspor’un ligde son 8 maçı kaldı. Sarı-Yeşilli ekip, 8 maçtan da iyi sonuçlar alarak ligde kalmayı hedefliyor.
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta küme düşmemek için mücadele eden Şanlıurfaspor, Teknik Direktör Gürses Kılıç’ın göreve gelmesi ile birlikte çıkışa geçti. Kılıç ile 4 maça çıkan Sarı-Yeşilliler, bunların 3’ünden galibiyet ve 1’inden de beraberlikle ayrılıp 10 puan kazanarak küme düşme potasından 2 sezon sonra ilk defa çıkmayı başardı. Son haftalardaki başarısının ardından ligde kalma yolunda çok önemli bir adım atan Sarı-Yeşilli ekibi zorlu 8 maç daha bekliyor. Son olarak kritik Gümüşhane maçını da 4-0’lık net skorla geçmeyi başararak rahat nefes alan Şanlıurfaspor, kalan 8 maçtan da iyi sonuçlar alarak ligde kalmayı hedefliyor.
 
Şanlıurfaspor’un kalan maçları şöyle:
Şanlıurfaspor-Sarıyer
Manisa Futbol Takımı-Şanlıurfaspor
Şanlıurfaspor-Çorum FK
Kocaelispor-Şanlıurfaspor
Şanlıurfaspor-Afjet Afyonspor
İnegölspor-Şanlıurfaspor
Şanlıurfaspor-Niğde Belediyespor
Ergene Velimeşe Spor-Şanlıurfaspor
BİHA
 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum