Şahapoğlu:Kazanmak istiyoruz ;

Şahapoğlu:Kazanmak istiyoruz

Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Bedih Şahapoğlu, bugün oynayacakları 68 Aksaray Belediyespor maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi. ...

Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Bedih Şahapoğlu, bugün oynayacakları 68 Aksaray Belediyespor maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.
TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Karaköprü Belediyespor, ligin 28’inci haftasında bugün saat 14.00’te 11 Nisan Stadyumu’nda şampiyonluk mücadelesi veren 68 Aksaray Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Son maçında deplasmanda 1954 Kelkit Belediyespor’la 2-2 berabere kalan Kırmızı-Siyahlı ekip, Aksaray maçını kazanmak istiyor.
Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Bedih Şahapoğlu, Bizim Haber Ajansı'na (BİHA) yaptığı açıklamada, takımda morallerin çok iyi olduğunu belirterek, “Yönetim kurulumuz ve futbolcularla birlikte akşam yemeği yedik. Bu yemek bir nevi futbolcularla tanışma yemeği oldu. Yönetim Kurulu da üzerine düşen her türlü görevi yapıyor. Müthiş bir desteği var takıma” dedi.
 
KAZANMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ
Aksaray maçını kazanabilmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Şahapoğlu, “Takımı layık olduğu noktaya getirmeye çalışıyoruz. Zorlu bir deplasmandan geldik. Gerçekten çok zor geçti oradan 1 puan aldık bu bizim için çok güzel bir moral oldu. İnşallah Aksaray maçını da kazanıp yolumuza emin adımlarla yürüyeceğiz” diye ifade etti. 
 
“KÜME DÜŞME KORKUMUZ YOK”
Şahapoğlu, ligde küme düşme gibi bir korkularının olmadığını vurgulayarak, “Her ne kadar küme düşmeye yakında görünsek tabi bizimde eksik maçımız var. Bizim avantajımız var, bizler rakiplerimiz karşısında çok çok daha iyi durumdayız” şeklinde konuştu.
Bu arada Karaköprü Belediyespor’da kart cezalısı durumunda bulunan Umut Pusat, Hakan Albayrak ve Metehan Andaç Özlü bu karşılaşmada forma giyemeyecek.
BİHA
 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum