MÜSİAD'ta kongre heyecanı yaşandı;

MÜSİAD'ta kongre heyecanı yaşandı

MÜSİAD Şanlıurfa Şubesi Başkanlığına yeniden Mahmut Saatçi seçildi. Kongrenin yapıldığı salonda beğeniye sunulan ‘Usta-Çırak’ sergisi de büyük ilgi gördü. ...

MÜSİAD Şanlıurfa Şubesi Başkanlığına yeniden Mahmut Saatçi seçildi. Kongrenin yapıldığı salonda beğeniye sunulan ‘Usta-Çırak’ sergisi de büyük ilgi gördü.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Şanlıurfa Şubesi’nde seçim heyecanı yaşandı. Nevali Oteli’nde düzenlenen seçime mevcut başkan Mahmut Saatçi’nin hazırladığı tek liste halinde gidildi. MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ve iş adamları ile çok sayıda davetlinin katıldığı kongrede, Saatçi güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.
Bu arada kongrenin yapıldığı salonda SANATDER Yönetim Kurulu başkanı Mustafa Dörtbudak ve SANATDER kurucularından Ressam Nihat Kürkçüoğlu’nun eserlerinden oluşan ‘Usta-Çırak’ sergisi beğeniye sunuldu. Sergilenen eserler kongreye katılanlar tarafından büyük ilgi gördü.
SANATDER başkanı Mustafa Dörtbudak kaligrafi sanatıyla yazdığı Abdurrahman Kaan tablosunu MÜSİAD genel başkanına takdim etti.
Ressam Nihat Kürkçüoğlu da MÜDİAD Şanlıurfa Şube Başkanlığına yeniden seçilen Mahmut Saatçi’ye
Halilürrahman konulu yağlıboya eseri hediye etti.
BİHA
 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum