Urfalı baba oğul polisi alarma geçirdi;

Urfalı baba oğul polisi alarma geçirdi

Ankara’da korona virüsü testi yaptıran ve sonucu beklemeden otobüse binerek Şanlıurfa’ya dönmeye çalışan Araf A. (48) ile oğlu Aslan A. (23), test sonucu pozitif çıkınca sağlık ekipleri ile polisi alarma geçti. ...

Ankara’da korona virüsü testi yaptıran ve sonucu beklemeden otobüse binerek Şanlıurfa’ya dönmeye çalışan Araf A. (48) ile oğlu Aslan A. (23), test sonucu pozitif çıkınca sağlık ekipleri ile polisi alarma geçti.
Ankara’da bulunan Araf A. ve oğlu Aslan A., korona virüs belirtileri yaşaması üzerine Keçiören ilçesinde hastaneye başvuru yaparak, Covid-19 testi yaptırdı. Test sonuçlarını beklemeden memleketleri Şanlıurfa’ya dönmek üzere 13.00’te yola çıkan baba oğlun, sonuçları pozitif çıktı. Sağlık görevlileri tarafından test sonuçları bildirilen baba ve oğlun, seyahat halinde olduğu anlaşılması üzerine durum polise bildirildi. Aksaray Şehirler Arası Terminali’nde duran otobüste bulunan Araf A.ve oğlu Aslan A. ambulansla karantinaya alınmak üzere Kredi Yurtlar Kurumu'na bağlı yurda götürüldü. İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı gereği baba ve oğluna 3 bin 150'şer lira da para cezası kesildi.   
Olayın ardından belediye ekipleri de yolcu otobüsünü dezenfekte etti.
BİHA
 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum