Şanlıurfaspor’da  hatıra biletleri elde kaldı ;

Şanlıurfaspor’da hatıra biletleri elde kaldı

63 Fanatikler Derneği ile Şanlı Gençlik Derneği’nin Şanlıurfaspor’a maddi gelir sağlamak için hazırlattığı hatıra biletleri elde kaldı. ...

63 Fanatikler Derneği ile Şanlı Gençlik Derneği’nin Şanlıurfaspor’a maddi gelir sağlamak için hazırlattığı hatıra biletleri elde kaldı.
TFF 2. Lig’de sezona maddi kriz içerisinde başlayan ve daha sonra kamu kurumlarının verdiği destekle yoluna devam eden Şanlıurfaspor’a maddi destek sağlamak için, 63 Fanatikler Derneği ile Şanlı Gençlik Derneği harekete geçerek, Uşakspor maçı öncesinde ‘hatıra bileti’ hazırlatmıştı. 20 bin bilet hazırlayarak 10 TL’den satışa sunan ve 200 Bin TL Sarı-Yeşilli ekibe maddi destek sağlamayı planlayan taraftarlar, umduğu desteği bulamadı.  Şuana kadar 19 Bin TL değerinde bilet satışı gerçekleştiren taraftarlar, elde edilen bu geliri Şanlıurfaspor Kulübü’ne teslim etti.
 
ÇİÇEK: KİMSE DESTEK ÇIKMADI
63 Fanatikler Derneği Başkanı Ali Çiçek, yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor’a gelir sağlamak için bastırdıkları biletlerin ellerinde kaldığını belirterek, “Bilet satışımıza kimse destek çıkmadı, bugüne kadar satılan bilet sayısı 2 bini bile bulmadı. Başka iller 300 ya da 400 bin TL değerinde destek topladı, ama bizim topladığımız daha 19 bin bile değil, buda bizim ayıbımız. Bilet satışı teklifini Şanlıurfaspor Kulüp Başkanımız Emin Yetim’e ben önermiştim, kendisi de kabul etti ama beklediğimiz satışı gerçekleştiremedik. Elde edilen geliri de Kulüp Müdürüne teslim ettik” dedi.
BİHA
 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum