Akçakale'de korkutan yangın;

Akçakale'de korkutan yangın

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde bir evde çıkan yangında, evin içerisinde bulunan bütün eşyalar yanarak kül oldu. Maddi durumu iyi olmayan aile, valilik ve kaymakamlıktan yardım talebinde bulundu. ...

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde bir evde çıkan yangında, evin içerisinde bulunan bütün eşyalar yanarak kül oldu. Maddi durumu iyi olmayan aile, valilik ve kaymakamlıktan yardım talebinde bulundu.
Akçakale’ye bağlı Süleyman Şah Mahallesi’nde Ali Sevinç’e ait evde, elektrik kontağından dolayı yangın çıktı. Yangını fark eden aile, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek, kısa sürede yangını kontrol altına aldı. 8 kişinin yaşadığı evde çıkan yangında şans eseri kimse yaralanmazken, evdeki eşyaların ise kullanılamaz hale geldiği görüldü. 
Yangından büyük bir maddi hasar ile kurtulan, geçimini ise manavcılık yaparak geçiren Ali Sevinç ve ailesi, maddi durumlarının iyi olmadığını ve evde çıkan yangından dolayı zor durumda olduklarını söyledi. Valilik ve kaymakamlıktan yardım talebinde bulunan Sevinç ailesi, hasarlarının karşılanmasını talep etti.
BİHA 
 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum