Şanlıurfaspor'da galibiyet hesapları;

Şanlıurfaspor'da galibiyet hesapları

Şanlıurfaspor bugün saat 14.00’te sahasında Zonguldak Kömürspor ile karşı karşıya gelecek. ...

Şanlıurfaspor bugün saat 14.00’te sahasında Zonguldak Kömürspor ile karşı karşıya gelecek.
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren Şanlıurfaspor, ligin 29’uncu haftasında Zonguldak Kömürspor ile kozlarını paylaşacak. 11 Nisan Stadyumu’nda bugün saat 14.00’te başlayacak karşılaşmayı, Gaziantep Bölgesi hakemlerinden Ali Yılmaz yönetecek.
 
HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI
Son 2 haftada 4 puan kazanan Şanlıurfaspor, Zonguldak maçının hazırlıklarını dün yaptığı ter idmanı ile tamamladı. Düz koşu ve ısınma hareketleri ile idmana başlayan oyuncular, daha sonra dar alanda pas çalışması, taktik çalışmalar ve şut çalışması gerçekleştirdi. Teknik Direktör Gürses Kılıç yönetiminde yaklaşık 1 saat süren antrenman, futbolcuların yaptığı bireysel çalışmalarla sona erdi.
 
“KAZANMAK İSTİYORUZ”
Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, Zonguldak Kömürspor maçına iyi bir şekilde hazırlandıklarını belirterek, “Hazırlıklarımızı tamamlayıp, maç saatini beklemeye başladık. Oyuncularımıza güveniyorum, inşallah bu maçı da kazanıp yükselişimizi sürdüreceğiz” dedi.
Zorlu karşılaşma öncesinde Şanlıurfaspor 18 puanla ligin en alt sırasında, Zonguldak Kömürspor ise 26 puanla 12’nci sırada bulunuyor.
BİHA
 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum