Şanlıurfa'da tedirginlik oluşturan manzara ;

Şanlıurfa'da tedirginlik oluşturan manzara

Şanlıurfa’da Arazi Toplulaştırma ve Tarımsal Altyapı Şube Müdürlüğü’nde işlem yapmak isteyen vatandaşların, sosyal mesafe kuralına uymadan oluşturdukları kalabalık tedirginlik oluşturdu. ...

Şanlıurfa’da Arazi Toplulaştırma ve Tarımsal Altyapı Şube Müdürlüğü’nde işlem yapmak isteyen vatandaşların, sosyal mesafe kuralına uymadan oluşturdukları kalabalık tedirginlik oluşturdu.
Korona virüs vakalarının düşük olmasından dolayı ‘mavi kategoride’ yer alan ve bu nedenle birçok kısıtlamaların kaldırıldığı Şanlıurfa’da, tedirginlik yaratan bir görüntü daha ortaya çıktı. Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne bağlı Arazi Toplulaştırma ve Tarımsal Altyapı Şube Müdürlüğü’ne işlem yapmak için giden vatandaşlar, kapalı ortamda kalabalık oluşturdu. Sosyal mesafe kuralına uymadan yanyana duran vatandaşlar, adeta korona virüse davetiye çıkardı.
Hazine arazisi için kira sözleşmesi yapmayı beklediği öğrenilen çiftçilerin oluşturdukları kalabalık nedeniyle “Bu gidişle mavi kalmak değil, direk kırmızı oluruz” şeklinde yorumlar yapılmaya başlandı.
Bu arada şube müdürlüğünde korona virüse karşı oluşan kalabalığa yönelik herhangi bir önlem alınmaması da tepki topladı.
BİHA
 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum