Şanlıurfalı oyuncu Kâğıttan Hayatlar filminde rol aldı;

Şanlıurfalı oyuncu Kâğıttan Hayatlar filminde rol aldı

Birçok dizide rol alan Şanlıurfalı oyuncu Ersin Arıcı, Netflix Türkiye yapımı ‘Kâğıttan Hayatlar’ filminde de Gonzi (Gonzales) karakterini oynadı...

Birçok dizide rol alan Şanlıurfalı oyuncu Ersin Arıcı, Netflix Türkiye yapımı ‘Kâğıttan Hayatlar’ filminde de Gonzi (Gonzales) karakterini oynadı.
Netflix’in Türkiye yapımı ‘Kâğıttan Hayatlar’ filmi, 12 Mart itibariyle izleyicilerle buluştu. Yönetmen koltuğunda Can Ulkay'ın oturduğu, senaryosu Ercan Mehmet Erdem'e ait olan ‘Kâğıttan Hayatlar’ filminin başrolünde Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy sahne alıyor. Ulusoy’un yanı sıra Şanlıurfalı oyuncu Ersin Arıcı, Emir Ali Doğru, Turgay Tanülkü ve Selen Öztürk de bu filmde rol alan isimler arasında yer aldı. Şimdiye kadar birçok filmde rol alan Urfalı Oyuncu Ersin Arıcı, yapımı ‘Kâğıttan Hayatlar’ filminde de Gonzi (Gonzales) karakterini canlandırdı. Arıcı’nın performansı izleyenler tarafından tam not aldı.
Bu arada Kâğıttan Hayatlar filmi, 12 Mart 2021 tarihinden itibaren tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix platformunda izleyenleriyle buluştu.
 
KÂĞITTAN HAYATLAR KONUSU
Genç bir adam olan Mehmet, kağıt toplayarak geçimini sağlar. Onun bu hayattaki en büyük destekçisi ise Tahsin Baba'dır. Mehmet'in yaşamı, Ali adında 8 yaşındaki bir çocuğun hayatına girmesiyle bambaşka bir hal alır. Ali'yi ailesine kavuşturmaya çalışan Mehmet, bu sırada küçük çocukla arasında farklı bir bağ kurar.
 
ERSİN ARICI KİMDİR?
Ersin Arıcı 1991 yılında Şanlıurfa’da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde tamamladı. Üniversite eğitimi sırasında eğitim hayatına başlayan Arıcı Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi’nde oyunculuk eğitimi aldı. Ardından Metod oyunculuk ve Ahmet Sami Özbudak’tan Karakterin Monoloğu Atölye’sinde eğitimler almaya devam etti.
 
KARİYERİ
Oyunculuk kariyerine üniversite yıllarında başlayan Arıcı, ilk kez 2015 yılında TabulaRosa isimli tv filmi ile başladı. Burada Çay Evi müşterisi olarak rol alan oyuncu 2016 yılında Hangimiz Sevmedik dizisinde Sami karakterine hayat verdi. Burada Can Yaman, Cengiz Bozkurt, Altan Erkekli gibi isimlerle birlikte rol aldı.
2017 yılında Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz ve Mert Fırat gibi isimlerin başrolde olduğu Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Hilmi karakterini canlandırdı. Ardından aynı yıl İnsanlık Sucu isimli dizide Turhan karakterini canlandırdı. Bu dizide 7 bölüm rol aldı. Ardından dizi Reyting nedeni ile ekranlara veda etti. Yine 2018 yılında Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinde Kahveci Cevdet karakterine hayat verdi. Burada da 3 bölüm rol aldı.
2018 yılında en çok adını duyurduğu yapım Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse gibi isimlerin olduğu Avlu dizisinde Kadir Doğan karakterine hayat verdi.
Oyuncu son olarak 2021 yılında Netflix Türkiye yapımı Kağıttan Hayatlar filminde Gonzi (Gonzales) karakterini canlandırdı. Burada Çağatay Ulusoy, Emir Ali Doğrul ve Selen Öztürk gibi isimlerle birlikte rol aldı.
 
ERSİN ARICI DİZİLERİ
2015 – TabulaRosa
Nöbet
2018 – Avlu
2018 – Keşke Hiç Büyümeseydik
2018 – İnsanlık Suçu
2017 – Ufak Tefek Cinayetler
2016 – Hangimiz Sevmedik
Arka Sokaklar
Yüzyıllık Mühür
Sen Benimsin
Beni Böyle Sev
 
FİLMLERİ
2021 – Kağıttan Hayatlar – (Mücadele Çıkmazı) (Gonzi)
 
ROL ALDIĞI TİYATRO
Yılın Düğünü
Çivi Kabare
Entrika Kuntrika
Buyurun Cenaze Namazına
Kimseye Bir Şey Söylemeyeceğim
Görülemeyen Cenaze
BİHA
 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum